VRK Øvet for alle

Øvet for alle

Dette hold er næste trin efter begynderholdet. Du er velkommen til at deltage, når du ikke længere føler dig som begynder på rulleskøjter og har mod på nye udfordringer. Når du træner på Øvet for alle, så træner du din balance og udvider dine færdigheder som rulleskøjteløber.

Vintertræning 2023 - 2024

Vi er klar i skøjterne og begynder opvarmning i forhallen fra kl 17:45

Hvad kræver det?

Mindste krav for at deltage er, at du har basale skøjtefærdigheder. Du er ikke bange for at falde, kan løbe forlæns og holde styr på farten.

Vigtigst er lysten til at lære og finde modet til at turde flytte grænser/niveau sammen med os.

Der er ingen aldersgrænse på holdet, men vi forventer, at du er gammel nok til, at du er selvstændig, ansvarlig, samt forstår og følger instruktioner.

Hvad indeholder træningen

Vi vil fokusere på at lære hverdagsteknikker og balance som vil gør dig til en bedre rulleskøjteløber. Du bliver klar til fx at løbe med på VRK’s sommer ”Turrul” og deltage i Friday Night Skate (FNS – søg information på FB).

Træningen vil især fokusere på balance, drejeteknik, bremseøvelser, vendinger, hop og baglæns teknik.

Udstyr

Hjelm, knæ- og håndledsbeskyttelse er et krav og du kommer til at bruge det. Vi anbefaler også, at du bruger albuebeskyttelse.

I vintersæsonen kører vi indendørs og dine hjul skal derfor være renset og frie for småsten mv. Hvis du har bremseklods på dine skøjter, skal den fjernes eller tapes ind i gaffatape, da vi ikke må bruge bremseklodser indendørs.

Se begivenheder enten på Holdsport eller kalenderen på VRK.dk eller på Facebooksiden VRK.DK og vær opmærksom på evt. aflysninger op til 2 timer før træning.

Trænere

Julian Capilla (julian@vrk.dk)

For spørgsmål om holdet kontakt julian@vrk.dk

Aktiviteter

Juni
Lør
15
CANCELLED Roller Hockey
09:00 - 00:00
Valbyhallen hal 2
Tir
18
Øvet for alle
18:00 - 19:00
Valby Hallen (Hal 2)
Lør
22
Roller Hockey tekniktræning
09:00 - 09:30
Valbyhallen hal 2
Lør
22
Roller Hockey
09:30 - 11:30
Valbyhallen hal 2
300,00 kr. 1. apr

Trænere

Profile Image
Julian Capilla
Profile Image
Jørgen Plambech Olsen
Brian Thestrup