VRK Familieholdet

Familietræning

Fredags holdet vil være et familiehold med primært leg og hygge. Det er også her at det er rigtig godt at starte hvis man aldrig har haft rulleskøjter på før. På det her hold opfordrer vi også på det kraftigste forældrene til at deltage.

Vintertræning 2023 - 2024

Hvad kræver det?

Vi har ikke krav om, at du skal kunne løbe på rulleskøjter i forvejen for at kunne deltage på Børne-/familieholdet. Børn og forældre kan begynde på et hvilket som helst tidspunkt i hele sæsonen. Undervisningen bliver altid tilpasset efter de deltagere der kommer til træningen. I de fleste tilfælde er børn ret sikre på rulleskøjter allerede efter den første træning og efter nogle gange kan de være med i alle legene på rulleskøjter.

Vi som voksne er også ret hurtige til at fange balancen – dog er der ofte nogle bevægelser, som er nye og det betyder at vi har behov for at tage den lidt mere med ro end børnene. Hen over et par gange har vi så fået godt fat i teknikken på rulleskøjterne og kan være med i de fleste træningsteknikker og lege på Børne-/familieholdet.

Udstyr

Det kræver ikke noget særligt udstyr at deltage på Børne-/familieholdet, du kan både benytte Inliner rulleskøjter og SideBySide (SBS) rulleskøjter. Klubben har dog et obligatorisk krav om brug af hjelm (cykel- eller skaterhjelm) og anbefaler håndleds-, albue- og knæbeskyttere.

Se begivenheder enten på Holdsport eller kalenderen på VRK.dk eller på Facebooksiden VRK.DK og vær opmærksom på evt. aflysninger op til 2 timer før træning.

Trænere

Junior Olsen.

For spørgsmål skriv til junior@vrk.dk

Aktiviteter
2023
6
Okt
AFLYST Cancelled Familieholdet (VRK Familieholdet)
Valbyhallen, Hal 2
2023
13
Okt
Familieholdet (VRK Familieholdet)
17:30 - 19:00 fredag 13. okt
Valbyhallen, Hal 2
2023
20
Okt
Familieholdet (VRK Familieholdet)
17:30 - 19:00 fredag 20. okt
Valbyhallen, Hal 2
2023
27
Okt
Familieholdet (VRK Familieholdet)
17:30 - 19:00 fredag 27. okt
Valbyhallen, Hal 2
2023
3
Nov
Familieholdet (VRK Familieholdet)
17:30 - 19:00 fredag 3. nov
Valbyhallen, Hal 2