VRK Marathontræning

Marathonrul

Maratontræningen er for dig, som gerne vil deltage i et af de mange danske eller udenlandske gadeløb som f.eks. Berlin Inline Skating Marathon i september.

Vi træner både teknik og fysisk udholdenhed. Vores fokus er at gøre dig tryg ved at køre i store felter og ligge i pack, at rykke ved dine fysiske grænser samt at forbedre din teknik. Alt sammen så du kan spare på kræfterne og stadig køre i høj fart.

For at opnå dette har vi følgende tilbud i år:

  • Marathon turrul: Turen bliver normalt mellem 25 - 40 km. Inden afgang er det blevet afstemt om vi kører som et eller flere packs. Forventeligt ligger det hurtige pack på 28-30 km/t i snit, og det lidt langsommere omkring 25-27 km/t. Det skal helst ikke være sådan at nogen føler sig pressede ud over evne. Ej heller at det er nødvendigt at være på krog for at følge med. Men det forventes at man kan holde en hvis hastighed på turen.


Trænere

Der er ikke nogen træner tilknyttet marathonrul holdet. Men hvis du vil vide mere så kontakt Katja


Træningstid og sted

  • Lørdage 10.10-12.00

Marathonrul udendørs i sommersæsonen med afgang fra Fragtvej. Typisk 25-50 km. Det aftales på dagen af de fremmødte, som eventuelt inddeler sig i flere grupper.


Hvad kræver det?

For at deltage i træningen skal du være habil på rulleskøjter og det betyder, at du er tryg ved at køre og bremse på al slags asfalt.

Udstyr

Du kan deltage på både Inliner rulleskøjter og Side-By-Side (SBS) rulleskøjter. Du vil dog nok få det største udbytte ved at træne på Inliner rulleskøjter. Husk hjelm.

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen