VRK Begynder/letøvet holdet

Sommertræning

VRK tilbyder i år  følgende ekstra hold hen over sommeren. 


Hver fredag, 3. jul.-31. jul.: VRK Roller motion dance kl 17.30-19.30
Tjek facebook begivenheden ud her


Hver søndag, 5. jul.-26. jul. VRK - Off skate kl 14-15 

Tjek facebook begivenheden ud her

Begynder og letøvet træning

Begynder og letøvettræning er for voksne i alle aldre samt modne børn og unge fra 10 år og opefter, der ønsker at lære at løbe på rulleskøjter eller blot skal have genopfrisket hukommelsen fordi det er længe siden du har haft hjul under fødderne. Uanset om du vil løbe maraton, deltage i Friday Night Skate eller blot deltage i en anderledes måde at motionere på, er du velkommen.

Hvor og hvornår trænes der:

Aktuelle træningstider sommersæsonen 2020:

  • Søndag  15.00-17.00 på Københavns Gocart bane

Vær opmærksom på at i tilfælde af regn aflyses der - da det ellers bliver for farligt at køre på banen.

Aktuelle træningstider vinter 2019/2020:

  •  Søndag 16 – 18.00 DGI-Byen Idrætshuset

Hvad kræver det?

Lysten til at lære noget nyt og få udfordret dine grænser for, hvad du mener er muligt. Bare rolig du bliver kastet lige ud i det med små øvelser, som ganske stille stiger i sværhedsgrad, og fanger du ikke en øvelse første gang, bliver den gentaget på de efterfølgende trænings gange.

Selvfølgelig skal du også have noget udstyr, hvilket som minimum er et par rulleskøjter og en hjelm, hvilket er påkrævet ved træning i VRK, derudover kan det være en rigtig god ide med albue-, håndleds- og knæbeskyttere, der beskytter mod bl.a. asfalteksem.

Du skal selvfølgelig vælge om du vil løbe på Inliner rulleskøjter eller SideBySide (SBS) rulleskøjter, men på trods at at hjulene sidder ved af hinanden på de sidstnævnte og balancen derfor synes at være nemmere på disse, er udfordringen for begyndere som ofte balancen med ikke at sætte sig på halen eller stå næsen, hvilket Inliner rulleskøjter i højere grad hjælper til forhindre.

Hvad bør jeg kunne, når jeg møder første gang til træning?

Ikke ret meget andet end at kunne gå i et roligt tempo og stå på et ben i et kort øjeblik. Har du øvet dig i at tage dine rulleskøjter og dit sikkerhedsudstyr på, så du ved hvordan det skal sidde når du kommer til træning.

Kan jeg låne udstyr?

VRK har desværre ikke nogle rulleskøjter i DGI byen, så vi kan ikke låne dig nogen. Sikkerhedsudstyr har vi en del mere af, så der plejer ikke at være problemer med at kunne låne en hjelm eller noget af det andet beskyttelse. Det kan dog være en mindre udfordring at finde albue-, håndleds- og/eller knæbeskyttere i den rigtige størrelse, så kom i god tid.

Træner

Træner på holdet er Michael Carlsson michael@vrk.dk

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen