VRK Turrul - Hygge

Turrul - den hyggelige

Lørdag er fast turrulsdag i udendørssæsonen. Efter behov arrangeres lange søndagsture og i løbet af året arrangeres gerne en enkelt eller to weekendture. Disse ture slås op på Facebook og hjemmesiden i god tid – så hold øjnene åbne!

Mødetid: 13.00 Mødested: Valbyhallen (vi mødes på parkeringspladsen nede ved Gl. Valbyhal)

Alle er velkomne til at rulle med (også ikke-VRK medlemmer), bare du har basale skøjtefærdigheder.

Turrul tager dig med ud på tur, den foretrukne rute går gerne forbi ishuset på Brøndbyhavn. Afhængigt af de fremmødtes ønsker, rulles i en samlet gruppe eller i flere grupper, som det nu passer med ruten. For at være med forventer vi, at du kan rulle, dreje og bremse og ellers kan vi anbefale VRK’s begyndertræning.

Tovholder Tovholder på turrul er Flemming, har du spørgsmål kan du altid skrive på flemming@vrk.dk

Turudvalget Har du forslag til ture eller lyst til at være med til at arrangere dem, skal du ikke holde sig tilbage, turudvalget er helt åbent for både nye og flere kræfter. Hvis du har spørgsmål vedrørende turrul – skriv til turrul@vrk.dk.

Andre ture Vi har tradition for en tur op af strandvejen (slut august – start september – men hold øje med facebook og kalenderen), en tur på Fodsporet plejer der også at blive plads til, samt en eftersommertur, der de forrige år har gået til steder som Samsø, Sæby og Jelling. Disse ture slås op på kalender og hjemmeside i god tid – så hold øje med disse.

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen