Turrul

Det er for alle, som holder af rulle en tur på stier og veje. Afhængigt af fremmøde og lyster for turen, vil vi enten køre som en gruppe eller dele op i flere grupper, som det nu passer ind i ruten og de forskellige lyster for turen. Turrul tager dig med ud i Københavns stræder og gader, men de foretrukne steder er Dragør og Amager Strand. For at deltage i Turrul forventer vi, at du kan stå på dine rulleskøjter og bremse ellers kan vi anbefale VRK Begyndertræning.

På lørdagsturen vil det alt efter de fremmødte være muligt at vælge: En kortere tur, som lægger vægt på det sociale (det er forekommet at man finder et sted og bade) mange pauser, moderat tempo og længde på 10-20 km, hvis du har de basale færdigheder fra begyndertræningen, kan du prøve her. Ellers man kan vælge at køre en længere tur 20-35 km, mere fast tempo (ca. 25 km/t), ikke helt så mange pauser, men stadig gerne med en længere pause til en is og en snak. Der vil så vidt muligt være en turguide til både den kortere tur og den længere tur. Turguiden sørger for at alle kommer med rundt.

Faste dage med turrul

Lørdage kl. 13.00
Mødested: Fragtvej ved Bådehavnsgade eller Valbyhallen (det vil fremgå af kalenderen)
Alle (også ikke VRK medlemmer) er velkomne til at være med. Bare du har basale skøjte færdigheder.

Søndags- og weekendture

Efter behov arrangeres der nogle lange søndagsture. F.eks op langs Strandvejen til Helsingør. Målsætningen er, at disse ture vil blive arrangeret min. én gang om måneden. Vi vil også forsøgsvis arrangere en enkelt (eller to) weekendture, hvor missionen er at få lejlighed til at prøve nye græsgange, med mulighed/behov for en overnatning eller to.
Disse ture slås op på kalender og hjemmeside i god tid – så hold øje med disse.

Turplanlægning

Alle planlagte turrul står på forsiden af vrk.dk i kalenderen og på vores gruppe på Facebook. På Facebook kan man f.eks. efterspørge rullemakkere, hvis man får lyst til at have nogle med på en rulletur.

Turudvalget:

Hvis man har gode forslag til ture eller har lyst til at være med til at arrangere dem, skal man endelig ikke holde sig tilbage. Turudvalget er helt åbent for både nye og flere kræfter.

Hvis du har spørgsmål vedrørende turrul – skriv til turrul@vrk.dk.

Vestrebro Rulleskøjteklub anbefaler, at alle der ruller på rulleskøjter anvender sikkerhedsudstyr, såsom hjelm (cykelhjelm eller skaterhjelm), albuebeskyttere, knæbeskyttere og håndledsbeskyttere. For børn under 18 år er det forældrenes ansvar, hvilket sikkerhedsudstyr der anvendes.

For de enkelte hold i VRK er der følgende krav til sikkerhedsudstyr når man træner:
  • Børne-/familietræning - hjelm påkrævet
  • Begyndertræning - hjelm påkrævet
  • Let øvet-træning - hjelm påkrævet
  • Marathon/Speedtræning - hjelm påkrævet
  • Freestyle - eget ansvar
  • Turrul - hjelm påkrævet

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af