Udvalg og arbejdsgrupper

På denne side er listet de aktive udvalg klubben pt. har, samt de personer der gør et frivilligt arbejde for at få klubben til at fungere. Det er bestyrelsens hensigt at få oprettet en række velfungerende udvalg og arbejdsgrupper, så arbejdet med at få klubben til at fungere bliver delt ud på så mange hoveder og hænder som overhovedet muligt.

Træningsudvalg

Ansvarsområder:

• Planlægning af de faste træningsaktiviteter for sommer- og vintersæson. Det gælder træning for børn, begyndere, let øvede, motionister, freestyle og speedskatere.
  • Kontakt og planlægning med de enkelte trænere og instruktører.
  • Sørge for at uddannelse af nye trænere samt videreuddannelse af eksisterende trænere.
  • Booke haltider.

Udvalget skal til enhver tid består af personer som enten er trænere eller repræsenterer et af VRKs hold, så alle holdene har min. 1 repræsentant:

• Jonas Bo Madsen
  • Karina Rudbech
  • Michael Steen Carlsson
  • Charlotte Ehrhardt
  • Suzan May Christiansen

Du kan kontakte udvalget på traening@vrk.dk.

Turrulsudvalg

Ansvarsområder:

• Planlægning, annoncering og gennemførelse af de sociale turrul aktiviteter. Herunder de faste ugentlige ture, og de længere ekstrature.

Læs mere om Turrulsudvalget, og hvem der pt. deltager i arbejdsgruppen.

Kommunikationsgruppen

Ansvarsområder:

• Modtagelse af input til hjemmeside og opdatering af hjemmesiden.
  • Udsendelse af nyhedsbreve og informationer til klubbens medlemmer.

Gruppen består af følgende personer:

• Vi mangler folk der har lyst til at være redaktører på hjemmesiden og til nyhedsbreve!!

Børne-/ungdoms-/familieudvalg

Gruppen består af følgende:

• Jonas Bo Madsen
  • Karina Rudbech

Vi har brug for at nogle forældre vil være med til at udvikle aktiviteterne for børn og unge i klubben. Naturligvis i samarbejde med bestyrelsen og trænere. Kontakt udvalget på ungdom@vrk.dk, hvis du er interesseret i at bakke op om klubbens arbejde for børn og unge – vi har brug for din hjælp!