Rabatordninger

Som medlem i VRK har du mulighed for at opnå rabat i nogle udvalgte butikker. Rabatten gælder naturligvis kun for nuværende medlemmer, det vil sige dem der har betalt for den aktuelle medlemsperiode.

Når du handler i butikkerne skal du fremvise dit medlemsbevis. I mange af de mails du får tilsendt fra VRK, er der i bunden et link til en side hvor du kan downloade og udskrive dit medlemsbevis. Har du ikke en mail med et link, kan du skrive til medlemsadm@vrk.dk og få tilsendt et link.

Der er indgået rabataftale med følgende butikker:

SkatePrologo

SkatePro ApS / Nordic Sport

Butik: Omega 6, Søften, 8382 Hinnerup [ kort ]

Fælles butik: Østerfælled torv 41, 2100 København Ø [ kort ]
Webshop: www.skatepro.dk og www.nordic-sport.dk

SkatePro har eksisteret siden 1996 og er i dag Skandinaviens største forhandler af rulleskøjter og udstyr. Nu har de udvidet og er flyttet ind i lokalerne hos Nordic Sport. VRK medlemmer får 10% på vejledende priser og 5% på nedsatte varer i rabat på hele sortimentet i både Nordic Sport og SkatePro, bortset fra elektronik.

Rabatsatsen og den særlige rabatkode du skal anvende i deres webshop, kan også fås ved henvendelse til VRK’s medlemsadministration (medlemsadm@vrk.dk).

Nordic-Sport

Nordic Sport

Butik: Jagtvej 195, 2100 København Ø [ kort ]
Webshop: www.nordic-sport.dk [ Facebook ]

Nordic Sport er en specialbutik, og har Danmarks største udvalg i langrends- rulleskiudstyr. Butikken har i løbet af de seneste år også fået et stort udvalg i rulleskøjter, særligt fitness og maraton-rulleskøjter kan du finde i butikken. VRK medlemmer får 15% rabat på rulleskøjter, beskyttelse og reservedele. Der er dog ikke rabat på Bont produkter eller varer der i forvejen er nedsat i pris.

Når du handler hos Nordic Sport skal du altid fremvise dit gyldige medlemsbevis.

Mills

Butik: Hauser Plads 20, 1127 København K [ kort ]
Hjemmeside: www.mills.dk [ Facebook ]

Mills er en af Danmarks ældste skater forretninger med 28 års erfaring. Mills er forhandler af alle typer rulleskøjter som inline, hockey, aggressive, side by side og særligt derby rulleskøjter. Mills har også et stort udvalg i skateboards, hjelme og tilbehør. VRK medlemmer får 20% rabat rulleskøjter, beskyttelsesudstyr, hjul og kuglelejer. Rabatten kan ikke benyttes ved i forvejen nedsatte varer.

Når du handler hos Mills skal du altid fremvise dit gyldige medlemsbevis og oplyse den gældende rabatkode. Rabatkoden bliver udsendt på mail til VRKs medlemmer, men kan også oplyses ved henvendelse til VRKs medlemsadministration (medlemsadm@vrk.dk).

SkaterTown

Skatertown

Butik: Søborg Hovedgade 55, 2860 Søborg [ kort ]
Hjemmeside: www.hockeyshop.dk [ Facebook ]

SkaterTown har stort udvalg af rulleskøjter fra Rollerblade, K2 og Roces. VRK´s medlemmer får 20% på alle rulleskøjter, beskyttelsesudstyr, lejer og reservedele og 10% på resten af varesortimentet. Rabatten gælder på normalprisen. SkaterTown har desuden stort udvalg af skøjter, ishockeyudstyr, stave samt skateboard og løbehjul.

Når du handler i SkaterTown skal du altid fremvise dit gyldige medlemsbevis.

Butikker eller virksomheder der er interesseret i at tilbyde VRK’s medlemmer en rabatordning kan kontakte bestyrelsen via email på info@vrk.dk.