Som medlem af VRK har du adgang til alle klubbens træningsaktiviteter!

Kontingentpriser
Prisen for et års medlemskab af VRK i 2016/17 sæsonen er som nedenstående, fastsat på generalforsamlingen den 9. februar 2016. Kontingentet er opdelt i et voksen-kontingent for alle på 16 år og ældre (alderen d. 31. marts 2017 er afgørende) og et børne-/ungdomskontingent til og med 15 år.

Familierabat
Som noget nyt pr. 1. april 2016 er der nu en familierabat. Forældre der også har et barn som er medlem, får en rabat på kr. 150. Kontakt medlemsadministrationen på medlemsadm@vrk.dk for at få denne rabat, da vi ellers ikke ved hvem der “hører sammen”.

Årskontingent, og 1. års kontingent ved indmeldelse i perioden april til september (samt marts):

kr. 300,- kr. 150,- kr. 150,-

1. års kontingent ved indmeldelse i oktober, november eller december:

kr. 200,- kr. 100,- kr. 100,-

1. års kontingent ved indmeldelse i januar eller februar:

kr. 100,- kr. 50,- kr. 50,-

Års kontingentet gælder for et år, fra og med april til og med marts.

Online betaling via SPORTI
Kontingent opkræves gennem SPORTI, som gør det hurtigere og nemmere for os at registrere, hvem der har betalt. Årskontingent opkræves i marts måned, mens kontingent for nye medlemmer betales ved indmeldelse, som sker via SPORTI. Har du ikke mulighed for at betale med et betalingskort bedes du henvende dig til medlemsadm@vrk.dk, så finder vi en anden løsning.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål vedrørende indmeldelse, kontingent eller andet, så skriv en mail til medlemsadministrationen medlemsadm@vrk.dk.