Klubtøj

Vi har i 2010 fået lavet en ny serie af klubtøj til motions- og speedafdelingen, da lageret af det gamle var blevet udtømt.

Serien består lige nu af nedenstående 5 dele som alle er særligt velegnet til aktiv motion som løb, rulleskøjteløb og cykelløb. Tøjet kan kun købes af medlemmer af VRK.

cykel-shirtVRK T-shirt
Nyeste tilføjelse til klubtøj-kollektionen er en sort t-shirt med VRK logo tryk for og bag. Den findes i både en dame- og herremodel i træningsvenligt polyester, samt i en bomuldsudgave i børnestørrelser.Damemodel findes i str. XS, S, M, L, XL (pr. juli 2016)
Pris: kr. 100,-

Herremodel findes i str. XS, S, M, L, XL,XXL (pr. juli 2016)
Pris: kr. 100,-

Børnemodel findes i str. 5-6 år, 7-8 år, 9-11 år, 12-13 år (pr. juli 2016)
Pris: kr. 50,-

cykel-shirtCykeltrøje

Cykeltrøjen har en lang lynlås (længere end tegningen), og har 3 åbne lommer på ryggen, som er praktiske til f.eks. vandflaske, nøgler og telefon. Der er VRK logo på bryst og ryg, samt et sponsor logo på venstre skulder.

Pris alene: kr. 350,-
Pris i sæt med et par korte tights: kr. 400,-

Størrelser: XXS, XS, S, M, L, XL (pr. februar 2015)

short-tightsKorte tights

De korte tights er lavet af et elastisk materiale, og går ca. 3/4 ned på lårene, og sidder tæt til. Der er VRK logo på siden af hvert lår.

Pris alene: kr. 200,-
Pris i sæt med en cykeltrøje: kr. 400,-

Rester i størrelser: M, L, XL, XXL (pr. februar 2015)

long-tightsLange tights

De lange tights er lavet af et elastisk materiale som sider tæt til kroppen, og går hele vejen ned til anklerne. Der er VRK logo på siden af hvert lår.

Pris: kr. 250,-

Rester i størrelser: L, XL, XXL (pr. februar 2015)

speedsuitSpeeddragt (2014 udgave)

Speeddragten er optimal når der skal rulles hurtigt. Den er lavet i et elastisk materiale, og sidder tæt til kropen, men man er stadig meget bevægelig. Der er meget tid at hente i forhold til en almindelige løs trøje og shorts. Der er VRK logo på bryst og ryg, samt på siden af hvert lår, og et sponsor logo på venstre skulder.

Pris: kr. 400,-
Størrelser: XS, S, M, L, XL (pr. februar 2015)

Lageret er generelt begrænset, og en del str. i cykeltrøjer og tights er pt. udsolgt.

Betaling sker via SPORTI opkrævning, som så betales med et betalingskort. Det er også efter aftale muligt at betale med MobilePay. Kontakt bestyrelsen (klubtoej@vrk.dk) herom.