Prøvetræning
Er du i tvivl om Vesterbro Rulleskøjte Klub er det rigtige for dig, så er der kun en ting at gøre, kom ud og mød os en træningsaften, og du må godt være med en enkelt gang inden du melder dig ind, så tag dine rulleskøjter med!

Indmeldelse eller genindmeldelse
Hvis du har fundet ud af, at du gerne vil være medlem af Vesterbro Rulleskøjte Klub, skal du nu indmelde dig og betale kontingent via SPORTI, hvor vi har vores medlemsdatabase, og som håndtere betalingerne for os. Klik på den grønne SPORTI knap herunder.

Har du været tidligere været medlem af Vesterbro Rulleskøjte Klub (fra 2008 og frem), og ønsker at blive medlem igen, bedes du skrive til medlemsadm@vrk.dk, og oplyse dit navn og fødselsdato. Har du ikke været medlem siden 2007, bedes du genindmelde dig via SPORTI. Klik på den grønne SPORTI knap herunder.

Kontingent

1. års kontingentet er afhængigt af indmeldelsesmåneden – læs mere om kontingenter.

Når du har betalt via SPORTI, er du fuldgyldigt medlem, og kan være med til klubaktiviteterne.

Har du problemer med at melde dig ind via SPORTI, eller har du ikke mulighed for at betale med et af de gængse betalingskort, skal du kontakte medlemsadm@vrk.dk.