Årets VRK sensommertur for øvede motionister

Skrevet af

Turen finder sted fra torsdag den 16. august til søndag den 19. august.

Stedet er Maribo på Lolland med overnatning på: Maribo Camping

I den pågældende periode er alle hytter med bad og toilet desværre optaget. Der er derfor booket 3 hytter af kategori 3 uden bad og toilet, men der er kun ca. 50 meter til sanitetsbygningen. Som det fremgår af hjemmesiden, består hytten af 1 rum med dobbeltseng samt 2 køjesenge. I 1 hytte kan der således overnatte 3 (evt. 4 personer), og ved leje af 3 hytter er prisen 500 kr. pr. nat pr. hytte.

Alternativt har du mulighed for at sove i dit medbragte telt, og det koster 83 kr. pr. nat, hvis hytterne er fyldt op med 9 personer.

Vi fylder nogle biler op og kører fra København torsdag den 16. august om formiddagen, og vi er retur i København søndag den 19. august aften. Mere herom senere.

Under turen laver vi mad sammen. Som sædvanligt vil Finn levere købmandsvarer (incl. drikkevarer, som beregnes efter forbrug). Den samlede udgift til turen forventes at udgøre ca. 1.000 kr. pr. person. Hvis du bor i hytte med 2 andre personer, er hyttelejen 500 kr. Transport vurderes til 100 kr. og mad til 400 kr.

Bemærk at deltagergebyr er et estimat, som kan afvige i forhold til den endelige slutafregning efter turen.

Hvis du er medlem af VRK, giver de et tilskud til turen på 200 kr. pr. person. Beløbet modregnes ved tilmelding.

Af hensyn til fællesspisning etc. vil der max være plads til 20 personer på denne VRK tur. Tilmeld dig derfor snarest, hvis du har tid og lyst til at deltage i dette arrangement, hvor nogle af os en af dagene påtænker en længere rulletur på 80 – 100 km.

Søndag den 12 august er sidste frist for tilmelding og indbetaling af deltagergebyret på 1000 kr., (800 kr når du er VRK medlem). Beløbet indbetales på VRK’s konto med registrerings.- og kontonummer 5325 0517024. Husk at skrive Maribo samt dit navn på indbetalingen.

Hvis du ikke kan få fri fra arbejde, har du evt. mulighed for først at ankomme fredag eftermiddag, og du indbetaler 500 kr. på ovennævnte konto, hvis du er VRK medlem. Hvis du Ikke er medlem af VRK,  indbetaler du 700 kr., som reguleres ved slutafregning efter turen.

Du er først tilmeldt turen, når:

- du har indbetalt ovennævnte acontobeløb, og

- du samtidig har sendt en mail til erik@vrk.dk.

Af mailen skal fremgå: Dit navn, hvor meget du har indbetalt, om du er med i vor fælleskørsel torsdag formiddag, telefonnummer (kun til mit brug) samt evt. oplysninger om vegetar eller andet.

Hilsen Erik@vrk.dk


Lukket for kommentarer.

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af