Sensommertur til Jelling

Skrevet af


Kunne du tænke dig at tilbringe 4 dage i det midtjyske blandt VRK rullevenner?

Efter to tidligere ture til Samsø samt en tur til Sæby arrangeres igen i år 4 dage med udsøgte rulleture og råhygge i den danske natur.

Turen finder sted fra torsdag den 17. august til søndag den 20. august med overnatning på en 3 stjernet campingplads i Jelling, mellem Vejle og Billund.

Der er p.t. reserveret 2 hytter – kategori B. Som det fremgår af hjemmesiden, er hytterne indrettet med en dobbeltseng samt et andet rum med 2 køjesenge. Endvidere vil der være sovemulighed i forrummet. Pris pr. hytte er 570 kr. pr. nat, og der kan højst sove 4 personer i en hytte. Hvis du ønsker at overnatte i eget telt koster det 77 kr. (plus 35 kr. i pladsgebyr) pr. nat.

Vi fylder nogle biler op og kører fra København tidlig torsdag formiddag. Vi er retur i København først på aftenen søndag. Nærmere herom senere.

Overfart over Storebælt og brændstof incl. diverse ture i det jyske vurderes til ca. 300 kr. pr. person, hvis vi kan fylde bilerne op.

Under turen laver vi mad sammen, og det er med i den samlede udgift til turen, som forventes at udgøre ca. 1.400 kr. pr. person, hvis du bor i hytte med 3 andre personer. Hvis du bor i eget telt vurderes udgiften til ca. 1.200 kr.

VRK giver et tilskud pr. VRK medlem på kr. 200 som modregnes ved tilmelding!

Bemærk at deltagergebyr er et estimat, som kan afvige lidt i forhold til den endelige slutafregning efter turen.

Af hensyn til fællesspisning etc. vil der max være plads til 20 personer på denne VRK tur. Tilmeld dig derfor straks, hvis du har tid og lyst til at deltage i dette arrangement, hvor nogle af os en af dagene påtænker en længere rulletur på 80 -100 km.

Onsdag den 2 august er seneste frist for tilmelding og indbetaling af deltagergebyret på 1.400 kr. ved overnatning i hytte. Seneste frist for tilmelding og indbetaling af deltagergebyret på 1.200 kr. ved overnatning i eget telt er onsdag den 9. august.

Tilmelding sker via SPORTI (link)

Spørgsmål til turen kan rettes til Erik Baunegård på erik@vrk.dk.

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af