Berlin Marathon 2017! – VRK bustur

Skrevet af

Foto: www.schmidtaps.dk, Berlin bustur 2016

Torsdag den 21. september til søndag den 24. september

Lørdag den 23. september lyder startskuddet til 21. udgave af Berlin Inline Skating Marathon. Vesterbro Rulleskøjte Klub, vil traditionen tro, arrangere en fælles tur til denne store rulleskøjtebegivenhed. Derfor inviterer vi hermed VRK-medlemmer, samt andre rulleskøjteinteresserede med til Berlin. Du kan vælge, om du tager bussen eller selv sørger for transport.

Tilmelding og betaling for marathonløbet kan foregå direkte til arrangørerne af 44st Berlin Marathon. Tilmeldingsgebyret er i år 68 € for de 5000 første tilmeldte eller du kan tilmelde dig via TEAMTILMELING på VRK busturen. Tilmeldingsgebyret er € 61 (rabat på € 7) for de 5000 første tilmeldte. Herefter stiger prisen til 88/81 € med absolut sidste chance for tilmelding til løbet er den 6. august 2017.

Tilmelding og betaling for turen: Man tilmelder sig turen til Berlin Marathon med Vesterbro Rulleskøjte Klub ved at indbetale det fulde arrangementsbeløb på SPORTI, senest søndag den 06. august 2017. Ved indbetalingen angives den ønskede værelsestype samt navne på personer, man ønsker at dele værelse med. Først til mølle-princippet gælder ved tilmelding. Bemærk, at det også er muligt for andre interesserede at tilmelde sig turen. VRK medlemmer får 200,- kr. i rabat på deres tilmelding. Tilmelding åbner den 30. april 2017 kl. 10.00. Link til tilmelding

Rejseforsikring: Husk på at der gælder nye regler for rejser i Europa og herunder at du skal have det Blå EU-sygesikringskort med. Det er muligt at tilkøbe rejseforsikring. Rejseforsikringen tegnes gennem Europæiske ERV. Opkrævningen af rejseforsikringen foregår direkte mellem dig og Berlinspecialisten/Europæiske ERV.

Afmelding: Ved afmelding senest 06. august tilbagebetales arrangementsbeløbet minus kr. 500,-. Ved afmelding efter 06. august kan der ikke forventes nogen tilbagebetaling. Rejsepakken kan evt. videresælges til 3. person, men det kræver at Jørgen Eigil Hammer bliver informeret og godkender videresalget. Det er ikke muligt at overdrage tilmelding til Berlin Marathon til 3. part. (Den er tabt om du ikke deltager i arrangementet)

Udrejse med bus: Vi tager fra Københavns Hovedbanegård (DGI byen) torsdag den 21. september kl. 7.45 til færgen kl. 11.00. Fra Gedser-Rostock kører bussen os til hotellet. Forventet ankomst til hotellet ca. kl. 16.00. På grund af indskærpede køre hviletider er det ikke muligt at køre i bussen til messen på udrejsedagen.

Hjemrejse med bus: Vi kører fra Hotel Arrival i Berlin søndag den 24. september kl. 14.00 med forventet hjemkomst ved Københavns Hovedbanegård (DGI byen) kl. 23.15.

Pris pr. person inkluderer:
Transport med bus (*Under forudsætning af mindst 50 tilmeldte. Ved færre i bussen vil prisen stige) og overnatning på Hotel ARRIVAL, LietzenburgerStrasse 30 – tæt på Kurfürstendamm (link til kort) – 3 overnatninger (torsdag-søndag) med morgenmad. Se de øvrige muligheder ovenfor. Vær opmærksom på, at vi pt. kun råder over 4 enkeltværelser efter først til mølle princippet.

 • Enkeltværelse (bus): kr. 2.185,00*
 • Dobbeltværelse, pr. person (bus): kr. 1.995,00*
 • 3-5 sengs værelse, pr. person (bus): kr.  1.745,00*
 • Rabat medlemmer af VRK: kr. 200,00

Ophold kør selv: Du har mulighed for at køre selv til Berlin og overnatte på Hotel Arrival, Lietzenburger Strasse 30 – tær på Kurfürstendamm – 3 overnatninger (torsdag-søndag) med morgenmad. Se nedenfor for optioner. Der er plads til 20 personer i kør selv gruppen. Vær opmærksom på, at vi pt. kun råder over 4 enkeltværelser efter først til mølle princippet.

 • Enkeltværelse (kør-selv): kr. 1.455,00*
 • Dobbeltværelse, pr. person (kør-selv): kr. 1.265,00*
 • 3-5 sengs værelse, pr. person (kør-selv): kr.  1.015,00*
 • Rabat medlemmer af VRK: kr. 200,00

Ved kør-selv er det muligt at købe ekstra nat og ønskes der ændringer i forhold til det vi kan tilbyde her, bedes du kontakte Jørgen på e-mail hammer@vrk.dk

Program for rejsen (foreløbigt):

 • Torsdag 21/9:
  07:45 Afgang fra Hovedbanen/DGI-Byen med bus
  16:00 Forventet ankomst og check-in på Hotel Arrival
  Tid til eget program resten af dagen
 • Fredag 22/9:
  Morgenmad på Hotel Arrival
  11:00 Afgang fra Hotel Arrival med bus til Berlin Expo Vital
  Tid til eget program
 • Lørdag 23/9:
  Morgenmad på Hotel Arrival
  13:45 Foto for alle på Hotel Arrival
  14:00 Fælles rulle-afgang til Startområdet for Berlin Marathon
  15:30 Startskud på Inline Skating Marathon
 • Søndag 24/9:
  Morgenmad på Hotel Arrival
  14:00 Afrejse med bus fra Hotel Arrival
  23:15 Forventet ankomst til Hovedbanen/DGI-byen

Glæder mig til at se jer alle.

Rulle hilsner
Jørgen Eigil Hammer
Turleder
Vesterbro Rulleskøjte Klub

2 Kommentarer til “Berlin Marathon 2017! – VRK bustur”

 1. Cameron

  Hej, skal man have en VRK trøje til at køre med? Jeg har ikke nogle endnu.

  Mvh,

  Cameron

  #1793
 2. Sune Jensen

  Hej Cameron!
  Nej du behøver ikke nødvendigvis have VRK klubtøj på for at deltage i VRK busturen. Men du kan godt nå at få fat i noget tøj inden afgang :-)

  #1795

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af