Berlin Marathon 2016 – VRK/VARK fællestur

Skrevet af

Torsdag den 22. september til søndag den 25. september

Lørdag den 24. september lyder startskuddet til 20. udgave af Berlin Inline Skating Marathon. Vesterbro Rulleskøjte Klub og Vallensbæk Rulleskøjteklub vil traditionen tro arrangere en fælles tur til denne store rulleskøjtebegivenhed. Derfor inviterer vi hermed VRK-og VARK-medlemmer, samt andre rulleskøjteinteresserede med til Berlin. Man vælger, om man tager bussen eller selv sørger for transport.

Tilmelding og betaling for marathonløbet foregår direkte til arrangørerne af 43st Berlin Marathon. Tilmeldingsgebyret er i år 68 € for de 5000 først tilmeldte. Herefter stiger prisen til 88 € med absolut sidste chance for tilmelding til løbet er den 28. august 2016. Læs mere link

Tilmelding og betaling for turen: Man tilmelder sig turen til Berlin Marathon med Vesterbro RulleskøjteKlub og Vallensbæk Rulleskøjteklub ved at indbetale depositum på kr. 500,- til  SPORTI, senest tirsdag den 21. juni. Restbeløbet opkræves via SPORTI den 22.07.16. Ved indbetalingen angives den ønskede værelsestype samt navne på personer, man ønsker at dele værelse med. Først til mølle-princippet gælder ved tilmelding. Bemærk, at det også er muligt for andre interesserede at tilmelde sig turen mod at der betales et gebyr på 100 kr. Tilmelding åbner den 08. februar kl. 10.00. Tilmelding og betaling gælder både for Busrejsen og kør selv. Link til tilmelding

Rejseforsikring: Husk på at der gælder nye regler for rejser i Europa og herunder at du skal have det Blå EU-sygesikringskort med. Det er muligt at tilkøbe rejseforsikring. Den koster ca 267,00 kr for 4 dage. Rejseforsikringen tegnes gennem Europæiske ERV

Afmelding: Ved afmelding senest 22. juni tilbagebetales depositummet kr. 500,-. Ved afmelding efter 22. juni er der ikke nogen kreditering af depositum. Rejsepakken kan evt. videresælges til 3. person, men det kræver at Jørgen Eigil Hammer bliver informeret og godkender videresalget. Afmeldingsbetingelserne gælder både for busrejsen og kør selv.

Udrejse med bus: Vi tager fra Københavns Hovedbanegård (DGI byen) torsdag den 22. september kl. 07.45 til færgen kl. 11.00.  fra Gedser. Fra Rostock kører bussen os til hotellet. Forventet ankomst til hotellet ca. kl. 16.00. På grund af indskærpede køre hviletider er det ikke muligt at køre i bussen til messen om torsdagen. Der arrangeres fælleskørsel med bussen fra Hotel Arrival kl. 11.00 fredag. Den enkelte må selv arrangere transport tilbage til hotellet med U-bahn i mindre grupper eller på egen hånd.

Hjemrejse med bus: Vi kører fra Berlin søndag den 25. september kl. 15:00 med forventet hjemkomst ved Københavns Hovedbanegård (DGI byen) kl. 23.45.

Pris pr. person med bus inkluderer: Transport med bus (*Under forudsætning af mindst 50 tilmeldte. Ved færre i bussen vil prisen stige) og overnatning på Hotel ARRIVAL, LietzenburgerStrasse 30 – tæt på Kurfürstendamm (link til kort) – 3 nætter med morgenmad. Transport til Berlin Vital. Vær opmærksom på, at vi pt. kun råder over 3 enkeltværelser.

Værelsestype \ transport

3 nætter med bus

tor-søn

enkeltværelse

2.045,00*

dobbeltværelse

1.850,00*

3-5 sengs værelse

1.590,00*

*gebyr for ikke-medlemmer af VRK el. VARK

100,00

Kør selv: Nu igen bliver der mulighed for at køre selv og så bo på det samme hotel som os andre. Du kan vælge mellem at 3 eller 4 overnatninger på Hotel Arrival. Der er ankomst den 22.09.16 og afrejsen den 25.09.16 eller afrejse den 26.09.16.

Pris pr. person kør selv inkluderer: Overnatning på Hotel ARRIVAL, LietzenburgerStrasse 30 – tæt på Kurfürstendamm (link til kort) – 3 eller 4 nætter med morgenmad. Transport til Berlin Vital om der er plads. Vær opmærksom på, at vi pt. kun råder over 2 enkeltværelser og op til 20 personer i alt.

Værelsestype \ transport

3 nætter kør selv

tor-søn

4 nætter kør selv

tor-man

enkeltværelse

1.335,00*

1.780,00*

dobbeltværelse

1.135,00*

1.515,00*

3-5 sengs værelse

885,00*

1.180,00*

gebyr for ikke-medlemmer af VRK el. VARK

100,00

100,00

Program for rejsen (foreløbigt):

Dato Kl. Program
22.09.16 07:45

16:00

Afrejse fra DGI Byen

Forventet ankomst og check-in på Hotel Arrival

Tid til eget program

23.09.16 11.00 Morgenmad på Hotel Arrival

Fællestur med bus til Berlin Vital

Tid til eget program

24.09.16 13:45

14;00

15:30

Morgenmad på Hotel Arrival

Fællesfoto ved Hotel Arriaval

Afgang fra Hotel Arrival til startområdet.

Startskud på Inline Skating Marathon

25.09.16 15:00

23:45

Morgenmad på Hotel Arrival

Afrejse fra Hotel Arrival

Forventet ankomst til DGI Byen

Rulle hilsner

Vesterbro Rulleskøjte Klub / Vallensbæk Rulleskøjteklub

Jørgen Eigil Hammer
hammer@vrk.dk

Facebook links:

2 Kommentarer til “Berlin Marathon 2016 – VRK/VARK fællestur”

 1. Lena

  Er det muligt at deltage på side by side?

  Er prisen inklusive startnummer?

  Er der stadig ledige pladser?

  Venlig hilsen Lena.

  #1554
 2. Sune Jensen

  Hej Lena,
  Man kan godt deltage på side-by-side rulleskøjter i Berlin, det er der flere fra klubben der gør. Prisen er ekskl. startnummer. Du skal selv tilmelde dig løbet. Busturen inkl. transport i bus til Berlin tur/retur samt overnatning. Resten skal man selv sørge for. Der vil nok også blive planlagt en fælles middag om lørdagen, men den skal der også betales udover denne bustur.
  For yderligere spørgsmål, kontakt meget gerne Jørgen som er arrangør på hammer@vrk.dk.
  Mvh
  Sune, VRK

  #1555

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af