Berlin Marathon med VRK og VARK

Skrevet af
Berlin Marathon 2015

Berlin Marathon 2015

Foto: Lars Schmidt

I år var det 16. gang, at VRK arrangerede en bustur til Berlin Marathon for klubbens medlemmer. Selv om vi kom lidt sent i gang med planlægningen, lykkedes det alligevel at få samlet 47 deltagere.

Selve løbet er der vist blevet fortalt historier nok om – både lørdag aften under vores fælles middag og senere på natten rundt omkring i Berlins natteliv J  Det skal dog nævnes, at flere af vores deltagere kørte sig til nogle meget flotte placeringer. Benny Orloff fra VARK blev nr. 1 (1:12:34) i sin aldersklasse (M60). Elena Rigas blev nr. 10 (1:10:52) hos speed damerne, mens Mikkel Højer og Stefan Due Schmidt blev nr. 19 og 20 (1:03:13) i speed herrefeltet. Ud over disse topplaceringer var der mange, som kørte på nogle rigtig flotte tider. Forholdene til dette års Berlin Marathon var næsten perfekte – der var lidt vind, ellers var der vist ikke noget at klage over.

Der var i år flere danskere end tidligere, som havde valgt at lave en dobbeltstarter. Det betyder, at de kører Berlin Marathon på rulleskøjter lørdag eftermiddag og tager turen igen på ”fødder” søndag formiddag – stor respekt til dem og tillykke med resultaterne. Dette gælder især Petronela Kaliszan, som nåede tilbage til hotellet, og kom med bussen hjem efter sit Marathonløb.

Hjemturen gik som sædvanlig efter planen, dog med et par ændringer. Vi var en tur forbi Border Shoppen -  det plejer vi ikke. Derudover havde Elena Rigas været sød og kreativ og lavet en tipskupon til os. Der var præmier til den med flest og den med færrest rigtige – tak, Elena.

Tak til Jørgen for at være (med)arrangør af turen. Jørgen vil senere udsende et spørgeskema, med spørgsmål til afviklingen af næste års Berlin Marathon tur – for vi skal da afsted igen til næste år, ikke?

Per Jensen

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af