Fællestur til Berlin Marathon 2015

Skrevet af

Fællestur til Berlin Marathon fra torsdag den 24. september til søndag den 27. september

Lørdag den 26. september lyder startskuddet til 19. udgave af Berlin Inline Skating Marathon. Vesterbro Rulleskøjte Klub og Vallensbæk Rulleskøjteklub vil traditionen tro arrangere en fælles tur til denne store rulleskøjtebegivenhed. Derfor inviterer vi hermed VRK-og VARK-medlemmer, samt andre rulleskøjteinteresserede med til Berlin. Man vælger, om man tager bussen eller selv sørger for transport.

Tilmelding og betaling for marathonløbet foregår direkte til arrangørerne af 42st Berlin Marathon. Tilmeldingsgebyret er i år 68 € for de 5000 først tilmeldte. Herefter stiger prisen til 88 € med absolut sidste chance for tilmelding til løbet er den 7. august 2015. OBS: Er du “newcomer” kan du få en væsentlig rabat på din registrering ved at navngive din “recruiter”. Læs mere link

Tilmelding og betaling for turen: Man tilmelder sig turen til Berlin Marathon med Vesterbro RulleskøjteKlub og Vallensbæk Rulleskøjteklub ved at indbetale det fulde arrangementsbeløb på SPORTI, senest tirsdag den 21. juli. Ved indbetalingen kan angives den ønskede værelsestype samt navne på personer, man ønsker at dele værelse med. Først til mølle-princippet gælder ved tilmelding. Bemærk, at det også er muligt for andre interesserede at tilmelde sig turen mod, at der betales et gebyr på 100 kr. Tilmelding åbner den 02. juli kl. 10.00. Link til tilmelding

Rejseforsikring: Husk på at der gælder nye regler for rejser i Europa og herunder, at du skal have det Blå EU-sygesikringskort med. Det er muligt at tilkøbe rejseforsikring. Rejseforsikringen tegnes gennem Europæiske ERV.

Afmelding: Ved afmelding senest 21. juli tilbagebetales arrangementsbeløbet minus kr. 500,-. Ved afmelding efter 21. juli kan der ikke forventes at nogen kreditering. Rejsepakken kan evt. videresælges til 3. person, men det kræver at Jørgen Eigil Hammer bliver informeret og godkender videresalget.

Udrejse med bus: Vi tager fra Københavns Hovedbanegård (DGI byen) torsdag den 24. september kl. 8.15 til færgen kl. 11.15. Fra Gedser-Rostock kører bussen os til hotellet. Forventet ankomst til hotellet ca. kl. 16.00. På grund af indskærpede køre- og hviletider er det ikke muligt at køre i bussen til messen. Den enkelte må selv arrangere denne transport til og fra hotellet med U-bahn i mindre grupper eller på egen hånd.

Hjemrejse med bus: Vi kører fra Berlin søndag den 27. september kl. 13.45 med forventet hjemkomst ved Københavns Hovedbanegård (DGI byen) kl. 22.15.

værelsestype \ transport

3 nætter med bus

tor-søn

enkeltværelse

1.945,00*

dobbeltværelse

1.695,00*

3-5 sengs værelse

1.545,00*

gebyr for ikke-medlemmer af VRK el. VARK

100,00

Pris pr. person inkluderer:
Transport med bus (*Under forudsætning af mindst 50 tilmeldte. Ved færre i bussen vil prisen stige) og overnatning på Hotel ARRIVAL, LietzenburgerStrasse 30 – tæt på Kurfürstendamm (link til kort) – 3 nætter med morgenmad. Se de øvrige muligheder ovenfor. Vær opmærksom på, at vi pt. kun råder over 2 enkeltværelser.

Program for rejsen:

Dato Kl. Program
24.09.15 08:15

16:00

-

Afrejse fra DGI Byen

Forventet ankomst og check-in på Hotel Arrival

Tid til eget program

25.09.15 -

-

Morgenmad på Hotel Arrival

Tid til eget program

26.09.15 -

15:30

Morgenmad på Hotel Arrival

Startskud på Inline Skating Marathon

27.09.15 -

13:45

22:15

Morgenmad på Hotel Arrival

Afrejse fra Hotel Arrival

Forventet ankomst til DGI Byen

Rulle hilsner

Jørgen Eigil Hammer
hammer@vrk.dk

Vesterbro Rulleskøjte Klub / Vallensbæk Rulleskøjteklub

Facebook links:

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af