Grillaften på Plug N Play

Skrevet af

182831_4210009979331_1696282603_n

VRK er ved at have tradition for at arrangere grillaften på Plug N Play og det gør vi så igen i år nemlig den 25.06.14 efter dels Familie-/Børnetræningen (ca. 18:30) og igen efter Begyndertræningen (ca 20:00). Arrangement aflyses og udsættes i tilfælde af regnvejr – så følg med på www.vrk.dk

De seneste par år har dette været en stor succes med op til 60 VRK deltagere, der forinden har deltaget i Begyndertræningen, Turrul/Marathon turen eller kørt Freestyle i området. I år arrangere vi det således at børnene fra Familie/Børnetræningen kan være med lige efter deres træning kl. ca. 18:30. Dette er blevet muligt da vi har flyttet børnetræningen fra torsdage til onsdage i sommerperioden.

Sandi, Carsten og Katja handler ind mandag og så onsdag vil det være Kasper (Wiiberg), der står bag grillen og langer pølser ud til højre og venstre. Tilbehøret bliver foruden brød også kartoffelsalat, ketchup, sennep, remoulade eller ristede løg – drikkevarer af forskellige slags.

Dette er en medlemsaften, så det er naturligvis ganske gratis for alle VRK medlemmer at deltage og spise med. Har du sepcielle mad ønsker må du selv medbringe dem og du kan godt få lidt plads på grillen, om det skal varmes.

Læs mere på: www.vrk.dk
eller følg med på det opslåede event på Facebook siden.

Program:
16:30 Familietræning – Børn og Unge
17:30 Grill opstart for Børn og Unge arrangement
18:15 Freestyle opvisning på Plug N Play
18:30 De første pølser er klar til deltagerne på Familietræningen
18:30 Begyndertræning
18:30 Marathon/Turrul – Tur for de trænede på fælleden
19:00 Grill opstart
20:00 Samling og de første pølser kan begynde at blive uddelt
21:30 Afslutning og oprydning
22:00 Tak for i dag.

En kommentar til “Grillaften på Plug N Play”

 1. Georg Lee Dann

  Der har været forslag fremme om at flytte mødested i forb. med lørdagsrul fra Bådhavnsgade/Fragtvej til gamle mødested Valbyhallen P plads.
  Det ville gøre det nemmere for alle dem det ikke har bil og dem der har bil, vil være mere tryg ved at stille bilen ved Valbyhallen, der er Eks. på stjålne nr. plader og indbrud i bilen, med efterfølgende indbrud i hjemmet, den er ikke så sjov at komme hjem til efter træning.
  Blot et forslag og der er ikke langt på ruller fra Valbyhallen til Fragtvej.

  MVH. Georg

  Sendt fra min iPhone

  #1154

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af