Invitation til DM på bane

Skrevet af

forside2014_small

En festlig weekend

Weekenden d. 31. maj og 1. juni bliver propfyldt med aktiviteter for alle rulleskøjteløbere. Weekenden starter med Ørestad-stafetten om lørdagen (hjemmeside: http://www.sporti.dk/event/activity.php?id=2359 ) som er målrettet alle, og om søndagen byder VRK velkommen på Danmarks bedste rulleskøjteløbere på vores hjemmebane i Ørestad Syd. Samtidigt vil der være diverse arrangementer på Plug N Play, med leg, musik, mad og forhåbentlig masser af solskin.

Tilmelding til DM

DM på bane afholdes i samarbejde med Danmarks Rulleskøjte Union (DRsU). Invitationen kan du læse her: invitation_DM_Oerestad_2014_final

Hvis du er en af de seje, som gerne vil stille op til DM, så skal du udfylde nedenstående formular. Hvis du ikke har noget licensnr., men du ved hvad det er så skriv “X”. Hvis du ikke ved hvad et licensnr er, så skriv til jan@vrk.dk før du tilmelder dig.

Tilmeldingsfrist er torsdag d. 22. juni kl. 18!

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af