Tag med VRK/VARK til Berlin Marathon 2014

Skrevet af

berlintur-2013

Torsdag den 25. september til søndag den 28. september

Lørdag den 27. september lyder startskuddet til 18. udgave af Berlin Inline Skating Marathon. Vesterbro Rulleskøjte Klub og Vallensbæk Rulleskøjteklub vil traditionen tro arrangere en fælles tur til denne store rulleskøjtebegivenhed. Derfor inviterer vi hermed VRK-og VARK-medlemmer, samt andre rulleskøjteinteresserede med til Berlin. Man vælger, om man tager bussen eller selv sørger for transport.

Tilmelding og betaling for marathonløbet foregår direkte til arrangørerne af 41st Berlin Marathon. Tilmeldingsgebyret er i år 68 € for de 5000 først tilmeldte. Herefter stiger prisen til 88 € med absolut sidste chance for tilmelding til løbet er den 8. august 2014. OBS: Er du “newcomer” kan du få en væsentlig rabat på din registrering ved at navngive din “recruiter”. Læs mere link

Tilmelding og betaling for turen: Man tilmelder sig turen til Berlin Marathon med Vesterbro RulleskøjteKlub og Vallensbæk Rulleskøjteklub ved at indbetale det fulde arrangementsbeløb på SPORTI, senest tirsdag den 20. maj. Ved indbetalingen kan angives den ønskede værelsestype samt navne på personer, man ønsker at dele værelse med. Først til mølle-princippet gælder ved tilmelding. Bemærk, at det også er muligt for andre interesserede at tilmelde sig turen mod at der betales et gebyr på 100 kr. Tilmelding åbner kl. 6. marts kl. 10.00. Link til tilmelding

Afmelding: Ved afmelding senest 20. maj tilbagebetales arrangementsbeløbet minus kr. 500,-. Ved afmelding efter 20. maj kan der ikke forventes at nogen kreditering. Rejsepakken kan evt. videresælges til 3. person, men det kræver at Mayanoa bliver informeret og godkender videresalget.

Udrejse med bus: Vi tager fra Kbh Hovedbanegård torsdag den 25. september kl. 8.15 til færgen kl. 11.15. Fra Gedser-Rostock kører bussen os til hotellet, hvor vi sætter bagagen af og kører videre til messen (åben til kl. 20), hvor startnumrene kan hentes. Transport tilbage til hotellet foregår med U-bahn i mindre grupper eller på egen hånd.

Hjemrejse med bus: Vi kører fra Berlin søndag den 28. september kl. 13.30 med hjemkomst ved Kbh Hovedbanegård ca. kl. 22.15.

værelsestype \ transport

3 nætter med bus

tor-søn

3 nætter kør-selv

fre-man (tor-søn)

2 nætter kør selv

fre-søn

enkeltværelse

1845,-*

-

-

dobbeltværelse

1595,-*

1010,-

795,-

3-5 sengs værelse

1395,-*

825,-

645,-

barn (0-11 år)

3-4 sengs værelse

995,-*

545,-

350,-

gebyr for ikke-medlemmer af VRK el. VARK

100,-

100,-

100,-

Pris pr. person inkluderer:
Transport med bus (*Under forudsætning af mindst 52 tilmeldte. Ved færre i bussen vil prisen stige) og overnatning på Hotel ARRIVAL, LietzenburgerStrasse 30 – tæt på Kurfürstendamm (link til kort) – 3 nætter med morgenmad. Se de øvrige muligheder ovenfor. Vær opmærksom på, at vi pt. kun råder over 2 enkeltværelser.

Skøjtende snart-forårs-hilsner
Mayanoa Schneider
meiya@yahoo.com
Vesterbro Rulleskøjte Klub / Vallensbæk Rulleskøjteklub

Facebook links:

7 Kommentarer til “Tag med VRK/VARK til Berlin Marathon 2014”

 1. Lauge

  Hvorfor kalder i jer for en rulleskøjteklub når i kører på inliners?

  Det forvirrer mig lidt…

  #1031
 2. Sandi

  Jeg forstår ikke helt dit spørgsmål. Inliners & SBS (side-by-side) er rulleskøjter.

  I Berlin bliver der løbet om lørdagen & rullet om søndagen.

  #1032
 3. Lauge

  @Sandi

  Fakta! -Inlines ER rollerblades og…Side-by-side ER rulleskøjter.

  Det ER to ting som intet har med hinanden at gøre, og derfor ER jeres klubnavn også misvisende i forhold til den sport i dyrker.

  #1033
 4. Stefan

  Mayanoa: Genialt at henvise til Wikipedia lige her – og en super enkel forklaring til Lauge.

  Især dette er top dollar: “…Man kan med fordel svinge sin krop fra side til side imens….”

  #1036
 5. Marianne Lund

  Kan man stadig komme med til Berlin maraton? Jeg er i berlin på dette tidspunkt og har lidt mod på det da jeg lige har været med til Copenhagen inline challenger

  VH Marianne

  #1037
 6. Mayanoa

  Læs her oven for på siden:
  “Tilmelding og betaling for marathonløbet foregår direkte til arrangørerne af 41st Berlin Marathon. Tilmeldingsgebyret er i år 68 € for de 5000 først tilmeldte. Herefter stiger prisen til 88 € med absolut sidste chance for tilmelding til løbet er den 8. august 2014. OBS: Er du “newcomer” kan du få en væsentlig rabat på din registrering ved at navngive din “recruiter”.”

  #1038

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af