Foredrag om syretræning

Skrevet af

fester-challenge-foredrag

Måske du har sat dig et nytårsforsæt om at forbedre din maratontid i 2014? – måske du bare gerne vil vide mere om, hvordan du kan forbedre og få mere ud af din træning?

Du har nu chancen for at blive undervist af en af de absolut dygtigste sportscoaches vi har i Danmark. Michael Fester er kendt i miljøet for at sætte det personlige i centrum og han har gennem årene hjulpet mange mennesker med at nå deres mål. Han er en karismatisk mand, der har hele hjertet med i alle sine opgaver, uanset om det er en stor eller en lille ting.

Han er uddannet inden for både sport, ernæring og coaching, men vigtigst af alt er han erfaren. Hans mangeårige erfaring sætter ham i stand til at afveje det visionære mod det realistiske og give en konstruktiv og brugbar coaching, som altid er skræddersyet til den specifikke person hans står overfor. Han ved hvad der skal til. Han ved hvilke forhindringer der er, og han forstår hvordan han kan motivere folk til at bryde deres egne grænser og sigte efter målet.

Vi har været så heldige, at få han til at komme ud og holde et 2 timers foredrag for os. I dette foredrag vil han lægge vægt på nogle af de ting du kan se herunder.

Vi opfordrer alle med enten store eller små ambitioner, eller dem der blot er nysgerrige, til at deltage i dette foredrag, hvor man med stor sandsynlighed, vil gå derfra med ny motivation, ny viden, og forhåbentligt en ide om hvilke værktøjer man skal bruge, for at nå sit mål.

Vi inviterer til en hyggelig, helt sikkert sjov, og uden tvivl lærerig aften, i selvskab med Michael Fester.

Indhold

  • Syretræning, hvad er det?
  • Træning og restitution
  • Restitutionstiden
  • Kroppen overkompenserer
  • Motionisten vs. eliten
  • Hvordan planlægger du din træning
  • Pulstræning- hvad kan det bruges til
  • Forbedring med puls

Målgruppe

Alle der ønsker at få et større udbytte af deres træning.

Tid og sted

Torsdag den 9. januar 2014 kl. 18.30 – ca. 21.00 i Valbyhallens mødelokale i den store hal på Julius Andersens Vej 3, 2450 København SV.

Tilmelding

Det er et VRK klubarrangement, så alle medlemmer af VRK er velkommen til at deltage, samt alle ikke-VRK’ere der deltager i VRK spinningtræningen.

For at vi har en ide om hvor mange vi bliver, bedes du skrive dit navn på formularen herunder, hvis du forventer at deltage!

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af