VRK-tur til Samsø

Skrevet af

Cykelsti på Samsø

Kunne du tænke dig at opleve Samsø med hjul under fødderne og i udsøgt selskab?

Så får du chancen nu. VRKs turrulsgruppe inviterer nemlig til tre dage med rulleture og råhygge i perioden torsdag den 8. aug. til søndag den 11. aug.

Samsøe HytterVi overnatter på en naturskøn og hyggelig campingplads (www.strandskovenscamping.dk) et stenkast fra vandet, og har pt booket to campinghytter (kategori B) med køjepladser til 4-5 personer pr hytte. Prisen for denne luksuriøse overnatningsfacilitet afhænger af, hvor mange der ønsker at sove under fast tag, men vil ligge på ca 150 kroner pr person pr nat. Det er naturligvis også muligt at snorke i eget medbragte telt, hvilket beløber sig i 83,- pr person pr nat.

Hyttepladser fordeles efter først til mølle princippet, så skynd dig. Frist for tilmelding til disse er fredag d. 14. juni. Send din tilmelding til samsoe@vrk.dk (Erik og Charlotte). Ønsker du at overnatte i hytte skal du samtidigt indbetale hyttedepositum på kr. 450,-. Din hytte-tilmelding gælder først når vi har modtaget depositum. UDSOLGT – der er ikke flere hyttepladser, men du kan fortsat deltage i turen ved at bo i telt.

Herudover skal man naturligvis påregne udgift til mad samt transport til Samsø. Vi kører til Kalundborg og tager herfra færgen til Kolby Kås: www.faergen.dk. Vi kigger på fælleskørsel og gruppebillet til færge, når vi ved hvor mange deltagere vi kan mønstre.

Det bliver skide sjovt :-)

Links:


Vis stort kort

3 Kommentarer til “VRK-tur til Samsø”

 1. Thomas Hansen

  Hejsa,

  Hvis nu man skal på arbejde er det så muligt at støde til om fredagen på Samsø?

  Mvh.
  Thomas

  #985
 2. Erik Baunegård

  Hej Thomas
  Det er altid muligt at støde til senere, men vi vil meget gerne vide, hvem der kommmer. Hvis du selv medbringer et telt, har campingpladsen masser af plads, og du afregner bare selv med lejrchefen. Hvis du derimod ønsker en plads i en af de reserverede hytter, skal du reservere og indbetale depositum snarest og senest den 14. juni. Hilsen Erik.

  #986
 3. Mayanoa S.

  Hvad tid tager vi afsted torsdag?

  #996

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af