Tilmelding til B/C stævne i Farum 11. november

Skrevet af

fotos fra stævne i Farum 2011

Så er der invitation fra RulNord til vintersæsonens første indendørsstævne den 11. november 2012 i Farum.

Det er et såkaldt B/C stævne hvor de nye skatere (C rækken) og de lidt mere øvet (B-rækken) kan deltage. De meget øvet og eliten (A rækken) kan ikke deltage i dette stævne.

Det er et 1-dags-stævne som starter kl 9.00, og forventes at være færdigt senest kl 17 – måske tidligere. Det afhænger meget af hvor mange deltager der stiller op.

Der bliver igen i år ”leget” lidt med løbsformerne, så der bliver god mulighed for at løbe race og samtidig vise sine færdigheder på skøjter i lidt mere alternative løbsformer. Med ”frokost” hockey er der aktivitet hele dagen igennem, for ældre som unge.

Tilmeldingsfristen er rykket meget tæt på selve stævnet, så vi håber at rigtig mange nye har mod og lyst til at komme for at deltage og lære vores sport at kende på en anderledes måde end i den daglige klubtræning.

Sidste frist for tilmelding via nedenstående formular er onsdag den 6. november 2012 kl. 18. Alle tilmeldinger ved udløb af tilmeldingsfristen er bindende! Du tilmelder dig via nedenstående formular.

Prisen er kr. 100 pr. deltager + kr. 40 for evt. frokostgrovbolle. Deltagere under 6 år (lilleput) deltager gratis. Betaling vil blive opkrævet af VRK via SPORTI. Du får tilsendt en email med betalingsoplysninger efter den tilmeldingsfristens udløb.

Læs mere om afvikling og konkurrencerne i RulNords invitation (PDF dokument)

Har du spørgsmål i forhold til tilmelding kan du kontakte Sune på sune@vrk.dk

Der er nu lukket for tilmelding!

Fra VRK deltog: Jørgen Eigil Hammer, Oliva Rutter, Thomas Nielsen, Lina Askler, Thomas S Hansen, Dicte Lundsted og Steffen Bjerre. Som dommer deltog Jan Scholtyssek.

Resultater fra stævnet: MyLaps (link)

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af