Lørdagsrul goes maraton

Skrevet af

Lørdagens turrul (9. juni) benyttede det gode vejr til en lidt anden og længere tur end de to ture vi almindeligvis kører. Med små variationer er de to ture Hvidovre runden (13 km) med eller uden en afstikker til Brøndby havn (ca 20 km), hvor den obligatoriske is spises. Det var da også flere af de garvede (mænd i deres bedste alder), der var mødt op denne lørdag.

Her er det nok lige på sin plads at nævne, at der normalt er en lidt større spredning både mht. til køn og alder og skøjte niveau på lørdagsturene. Og nu på lørdag d. 16/6 vil vi opfordre til at alle, der er mindst let øvet og har lyst til lidt turrul møder op. Læs mere om det i kalender for lørdag.

amager-strandparkDet rutinerede hold gav grundlag for lidt mere kørsel væk fra de beskyttede og gode asfalterede stier og ud på de trafikerede veje med en del knap så god asfalt og jernriste, man ikke skulle køre alt for skødesløst over. Det kan godt være man er noglelunde god på skøjterne men den alternative tur gav dog lidt mere usikkerhed om den rigtige retning, så det medførte en del stop med rådslagninger om den rigtige vej. Så alt i alt var samlede tempo på det jævne til første stop ved Amager strandpark, hvor den obligatoriske is blev spist.

Derefter splittede vi op så Per og Georg trillede hjemad og Erik, Jens og undertegnede headede mod Dragør havn. Det var en en lidt mere veldefineret rute ud over det åbne landskab rundt om lufthavnen (åbne landskaber = en masse blæst som på foruroligende vis altid synes at være imod en), så her skulle køres i pack for ikke at brænde helt ud.

dragoer-mole

Efter en lille pause på molen i Dragør havn gik det hjemad ad Kirkevej, Englandsvej og henover de kendte stier på Kalvebod Fælled (nok engang i strid modvind) til vi endelig fik lidt medvind ad Dæmningsvej til udgangspunktet Fragtvej/Bådehavnsgade. 42 km, Årets første maraton var gennemført.

Undertegnede er dog glad for at der endnu er lidt tid til at træne i inden den store maratonperiode med Copenhagen Inline Challenge, Varks Nordic sports inline cup og Berlin maraton, benene var noget slidte til sidst.

Men alt i alt en dejlig tur. Vi håber at se lidt nye ansigter til en stille og rolig og væsentlig kortere tur på lørdag. I hvert fald for undertegnede.

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af