Træningsstævne og Åbent hus i Plug N Play

Skrevet af

Banestævne

OPDATERING 1. juni 2012:
På grund af for få tilmeldinger er stævnekonceptet aflyst. Vi invitere i stedet til fællestræning med små konkurrencer undervejs fra kl 11 – 14.


Søndag den 3. juni inviterer VRK til gratis træningsstævne på rulleskøjtebanen i Plug N Play, Ørestad – samme dag som hele Plug N Play holder åbent hus!

Træningsstævne for ALLE

Stævnet er for ALLE uanset alder, størrelse og niveau. Har du ikke prøvet at være med til et banestævne før, så er det lige NU du skal prøve det – snyd ikke dig selv for det!

Da det er et træningsstævne, vil der være sparet på antallet af dommere, og kamera samt chipsystem vil der heller ikke være noget af.

Inddeling i niveauer

Vi vil afprøve et nyt koncept for inddeling i niveauer, hvor der bliver lavet grupper med 8-10 deltagere i hver – alt afhængigt af antal tilmeldinger til stævnet. Vi  håber at kunne oprette 6-8 grupper. Af hensyn til fysisk personstørrelse deles der op i 2 aldersgrupper:

 • 0-13 år (til og med Ungdom)
 • 14-99 år (fra kadet til og med AK)

For at matche deltagerne ind i et antal grupper med jævnbyrdig, skal man tilmelde sig med en tid. For de yngste er det en tid på 500 meter, mens det for de ældste er en tid på 1000 meter. Tiden er ikke en tid fra et konkurrenceløb, men en individuel ”enkeltstartstid” som er aktuel – altså målt her i foråret/forsommeren. Optimalt er tiden taget på en rundbane, så evt. vind ikke får en stor betydning. Det gælder ikke om at ”snyde” sig bedre eller dårligere end man er, men om at få en god konkurrencetræning med nogle på samme niveau.

Distancer

Vi vil sikre at alle får 2 løb, et kort og et langt løb. Det korte løb vil for alle være en 500 meter sprint med semifinale og efterfølgende A og B finale. Det lange løb vil blive gradueret efter de 2 aldersgrupper og niveau. De unge vil køre et 1500-3000 meter pointløb, og de ældre vil køre et 5000-10000 meter pointløb. I hver aldersgruppe vil de hurtigste grupper køre de længste løb.
Reglen om at man bliver taget ud efter man er overhalet med en omgang af 3 personer ser vi bort fra denne dag – man får lov at køre løbet helt færdigt.

Til sidst bliver lavet en stafet, med dem som tilmelder sig til den i løbet af dagen.

Åbent hus i Plug N Play

Samme dag er der et officielt åbent hus arrangement i Plug N Play, så der vil også være masser af aktiviteter i resten af området. Hold øje med www.plugnplay.dk, hvor programmet for de øvrige aktiviteter vil bliver annonceret. Forhåbentligt bliver det et godt udstillingsvindue for vores sport!

Praktisk information

 • Sted: Rulleskøjtebanen i Plug N Play i Ørestad [se kort]. Banen ligger på Asger Jorns Alle, 2300 København S. Vestamager Metrostation ligger 200 meter fra banen.
 • Tidspunkt: Første løb starter kl. 11, og vi forventer at være færdige ca. kl. 15 med de individuelle løb, og helt færdig med stafet kl. 16. Det vil være mulig at varme op på banen fra kl. 10. Inden da vil der være offentlig adgang til banen.
 • Opvarmning: Der er mulighed for opvarmning på rulleskøjter på de nærliggende cykelstier på Kalvebod Fælled (700 meter fra Plug N Play via cykelsti), eller på mindre stier og sideveje til Plug N Play. Der er rig mulighed for opvarmning i sko i Plug N Play området.
 • Toiletter, vand og omklædning: Der er toilet ved banen, men der er ikke faciliteter til omklædning, og der er heller ikke mulighed for bad. Der er adgang til drikkevandsposter ved banen.
 • Forplejning: Vi har en grill der bliver tændt op i, og man kan frit benytte den til medbragt mad. Der vil også være mulighed for at købe kaffe/the, kage og frugt til overkommelige priser.
 • Parkering: Det koster desværre penge at parkere ved Plug N Play – kr. 16 i timen om søndagen, dog maks kr. 80 for hele dagen. Lad være med at parkere alternativt, det koster meget hurtigt en parkeringsbøde!
 • Startgebyr og tilmelding: Det koster kr. 100 + betalingskortgebyr at tilmelde sig, men man får de kr. 100 tilbage når man møder op til stævnet. Det er blot et ”depositum” for at sikre at dem der tilmelder sig også møder op. Tilmelding sker via www.sporti.dk, og sidste frist for tilmelding er 29. maj 2012.
 • Reglement: Der køres efter det gældende danske reglement, som kan findes på www.dkrul.dk med undtagelse af klasseinddelingerne.
 • Præmier: Der vil ikke hverken være medaljer eller præmier.
 • Vejrforhold: Hvis der dagen før er udsigt til vedvarende regn, vil hele stævnet og hele Åbent hus arrangementet blive aflyst, og man får startgebyret tilbage. Skulle der komme en sommerbyge holder vi blot en kort pause. Husk evt. telt – der er ingen garanti for at alle kan komme i læ.
 • Program: Program vil blive udsendt senest 1. juni 2012 til de tilmeldte via email, samt annonceret her på hjemmesiden.
 • Yderligere info: Eventuelle spørgsmål til arrangementet kan rettes til Sune på e-mail: sune@vrk.dk.

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af