Sommerens træningstilbud

Skrevet af

Freestyle

Traditionen tro går vi med skiftet fra marts til april udendørs. Der vil igen være tilbud for enhver smag, måtte det være turrul, maratontræning eller freestyle. Du vil derved møde gamle kendte og nye mennesker, både på træner- og deltagersiden. Glæd dig til den nye sæson med dine klubkammerater!

Husk hjelm til alle VRKs aktiviteter! Vi har hjelme som du kan låne, hvis du ikke selv har en.

Der tilbydes følgende:

Begyndertræning – Basistræning I

Tænker du: ”Kan jeg mon lære at stå på rulleskøjter, jeg er jo rigtig meget bambi” eller ”jeg er jo gammel”, så er svaret, at hvis du har viljen, så tilbyder vi undervisningen. Vi går stille og roligt frem, og alle kan være med.
Undervisningen foregår på god asfalt på vores eget lukkede område på plugNplay et stenkast fra Vestamager Metro station.
Måske er der sværeste skridt at komme ud af døren, men giv det en chance og kom til vores begynderundervisning, hvor vi lægger stor vægt på, at det skal være både hyggeligt og sjovt at lære at rulle.

 • Tidspunkt: Onsdage kl. 18:30-20:00
 • Trænere: Johnny Joyner (johnny@vrk.dk), Michael Carlsson, Georg Dan Lee og Charlotte Erhardt
 • Første gang: 02. maj

Maraton-/tekniktræning – Basistræning II (motion)

Denne træning vil være en kombination af teknikøvelser på rulleskøjtebanen, som derefter afprøves på Kalvebod Fælled. Træningen er optimalt for dig, når du allerede står sikkert på rulleskøjter og gerne vil blive hurtigere og du måske endda træner op til en konkurrence. Afhængigt af antal deltagere vil der blive delt op i forskellige grupper, så alle kan få så meget ud af træningen som muligt. Har du et pulsur må du meget gerne tage det med.
BEMÆRK: I tilfælde af regn vil vi lave løbe- eller cykelttræning i stedet for. Det vil fremgå af kalenderen senest 2 timer før, hvilken træning vi laver. For at deltage i cykeltræningen behøver man ikke have en bestemt type cykel.

 • Tidspunkt: Mandage kl. 18:15-20:00
 • Trænere: Christopher Ouzman (christopher@vrk.dk) & Jan Scholtyssek (jan@vrk.dk)
 • Første gang: 02. april

Freestyle – Basistræning II (tricks)

Her laves der alle mulige øvelser, fra de mest grundlæggende øvelser for at stå på rulleskøjter til de mere avancerede tricks på 2 hjul. Hvis du har lyst til at nyde den bevægelsesfrihed og elegance rulleskøjter har, kan dette tilbud blive et nyt højdepunkt!

 • Tidspunkt: Tirsdage kl. 18:30-20:00
 • Trænere: Oliver Bo Schmidt & Johnny Joyner (johnny@vrk.dk)
 • Første gang: 17. april

Familietræning

I denne træning skal der leger vi en hel masse og laver grundlæggende øvelser. Træningen er tilrettelagt børn og deres forældre. Ståtrold, forhindringsbaner og hockey er kun nogle af de ting vi skal lave :-) Har du ikke stået på rulleskøjter før, så hjælper vi med at komme i gang og giver en hånd. Husk hjelm og beskyttere!

 • Tidspunkt: Torsdage kl. 17:00-18:30
 • Trænere: Nicoline Christensen & Jan Scholtyssek (ungdom@vrk.dk)
 • Første gang: 29. marts

Speedtræning

Speedtræningen er en kombination af teknisk/taktiske øvelser og intervaller, hvor der næsten udelukkende trænes på banen. Det er ikke nogen forudsætning for at deltage i træningen at man er meget hurtigt, men vi prøver at organisere regelmæssige træninger, hvor der tages særligt hensyn til de mindre erfarene, for at ingen kommer til at løbe alene. Så hvis du gerne vil prøve at løbe konkurrencer på bane og er i tvivl om hastigheden måske er for høj, så hold øje med kalenderen, hvor ordet “INTRODUKTION” vil markere de respektive træninger.
Træningen laves i samarbejde med Vallensbæk Rulleskøjte Klub (VARK)

 • Tidspunkt: Torsdage kl. 18:30-20:00 og lørdage kl. 11:00-13:00
 • Trænere: Rune Funch Søltoft, Daniel Yeow, Jan Scholtyssek (speed@vrk.dk) & Emil Nielsen (VARK)
 • Første gang: 29. marts

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af