Rulletræf i Næstved 20. nov.

Skrevet af

Danmarks Rulleskøjte Union

Rulletræf i Fladså Hallen, Mogenstrup Parkvej 10, 4700 Næstved.
Tlf: 55 76 14 10

Det er en stor glæde at kunne invitere alle skatere til rulletræf søndag den 20. nov. 2011 fra kl. 10.00 til kl.16.00.

Denne idrætslejrs formål er igen at samle og træne alle dem, der ønsker at blive bedre til behændighed og til at køre speedskating, samt bakke op om et stort socialt samvær.

Idrætslejren er åbent for ALLE – dog må man ikke være på Talenttrup eller Bruttotrup. Der vil blive leget og trænet sammen med alle på holdet, men der vil også ske en opdeling i grupper efter niveau. Forældre er også meget velkomne til at deltage. Der vil blive undervist og trænet i en indendørs hal med trægulv.

De faste trænere er Lis Deuleran, og Maria Carstensen, men til denne samling vil det være Maria Carstensen (ODSRUL), Klaus Hestkjær (VRK, nyuddannet klubtræner) og Nanne, Pia og Kaj fra NIK. Klubtrænere er selvfølgelig også yderst velkomne til at melde sig som hjælpetrænere.

Samlingen bliver afviklet søndag den 20. nov. fra kl. 10:00 til 16:00. Alle skal selv medbringe mad og drikke til dagen. Det koster 50 kr. pr. deltager. Beløbet vil blive opkrævet klubvis via DRsU. Tilmelding skal ske klubvis til Maria Carstensen senest d. 12. nov. 2011.

Med håb om stor opbakning fra klubberne og på glædeligt gensyn
Klaus Hestkjær, Maria Carstensen og Lis Deuleran

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af