Hel og halvmaraton i Vallensbæk – rabat til VRK’ere

Skrevet af

Headerlogo_skates_n_vikings_NIC

NYHED 19. august:
For at støtte godt op om dette gode initiativ med rullekøjteløb i VRK’s lokalområde, har VRK valgt at give et tilskud på kr. 50,- til alle VRK’ere tilmelder sig og deltagere i arrangementet! For at få rabatten skal du tilmelde dig via SPORTI, hvor du også skal indtaste dit gyldige VRK medlemsnr. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til sune@vrk.dk. Link til tilmelding

Blev du bidt af at køre gadeløb ved Copenhagen Inline Challenge? – så er der igen en mulighed for at være med i et hel og halvmaraton i Københavnsområdet.

17.-18. september afholdes North European Inline Cup, som er et helt nyt Skandinavisk tiltag for at få flere rulleskøjteløbere til at være med i de sjove konkurrencer.

17. er der løb på 200 meter banen i Ørestad, og søndag den 18. september er der gadeløb i Vallensbæk, hvor man kan løbe en hel eller halvmaraton.

Vi opfordre alle let-øvet og øvet VRK’ere til at deltage i dette spændende nye tiltag, som kan være med til at løfte rulleskøjteløb som motionsaktivitet med flere spændende motionsløb.

Norge og Sverige invitere også til rulleskøjteløb, henholdsvis 11. august og 27.-28. august.

Bemærk at dette arrangement ikke kun er for speedskatere og eliteudøvere, men i særdeleshed også er målrettet motionisterne på alle niveauer!

Læs mere om North European Inline Cup: www.northeuropeaninlinecup.com

Har du spørgsmål om arrangementet eller om tilmelding kan du Kontakte Cathrine Grage (cat@vrk.dk)

3 Kommentarer til “Hel og halvmaraton i Vallensbæk – rabat til VRK’ere”

 1. Joar Kvittingen

  Hei
  Vurderer å starte på maraton i vollenbæk
  har ikke fått meldt meg til-
  ser at det er mulig å etteranmelde på lørdag og søndag.
  Håper å komme i en god gruppe min bestetid er 1.21
  (Mitt beste løp er 1.30 em masters i damp i år)
  hvilken gruppe vil jeg delta i?
  hilsen
  joar

  #872
 2. Hans Winther

  jeg vil gerne tilmelde mig hel maratonen søndag d.18 septemper
  send mig venligst indformationer .jeg ankommer med tog fra Århus så hvor skal jeg stå af og hvilke tog skal jeg tage for at komme til stævnet.

  venlig hilsen Hans Winter

  #889
 3. Sune Jensen

  @Joar: Undskyld det lidt sene svar. Der vil ikke være baneløb om lørdagen, da der var for få tilmeldt. Den 18. sep vil der dog være både halv- og helmaraton. Det lyder som en god tid, og jeg mener at du skal stille op i den bedste gruppe. Jeg er dog lidt i tvivl om der vil være forskellige grupper til halv- og helmaraton, jeg vil anbefale at du prøver at skrive til cat@vrk.dk – hun vil vide det.

  @Hans: Tilmeldingen til maraton om søndagen skal du foretage på dagen, da online tilmeldingen er lukket nu. Jeg mener at du skal tilmelde dig senest kl 8.00 i Vallensbæk. Jeg vil anbefale dig at stå af på Københavns Hovedbanegård, og tage S-togs line A, som stop på Vallensbæk S-station. Herfra kan du nemt rulle eller gå til Vallensbæk Idrætsanlæg. Det tager ca. 15 minutter at gå. Har du flere spørgsmål omkring maratonløbet, vil jeg anbefale at du kontakter hovedarrangøren, Leni, på leni@jaegerhusene.dk.

  #890

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af