Åbent hus på Plug N Play

Skrevet af

Alle de aktive foreninger samt By & Havn inviterer til åbent hus på Plug N Play den 18. juni. Aktiviteterne starter kl 12, og kl 16 er der mulighed for at være med til at grille sin medbragte mad.

Der vil være rulleskøjteinstruktører på banen fra kl 12, og kl 13.00 – 14.30, vil der være en ekstraordinær træningsdag for begynderne. Alle interesserede kan komme og være med, og der vil være mulighed for at leje skøjter og sikkerhedsudstyr hos Skates4u, der har butik ved banen.

Læs invitationen her (PDF)

2011-06-18_invitation

4 Kommentarer til “Åbent hus på Plug N Play”

 1. Hej Østerbro Rulleskøjteklub

  Vi er en gruppe kvinder, der skal holde polterabend for vores veninde, som er tidligere rulleskøjteprinsesse. Vi vil derfor gerne lave noget for hende, der har at gøre med rulleskøjter. F.eks., at en ruleskøjteinstruktør underviser os i en koreografi på en times tid.

  Derfor vil vi høre jer, om I arrangerer den slags ting? Alternativt, kan vi bare lege en hal og selv medbringe vores rulleskøjteinstruktør? Hvis ja til noget af det, kan man lege rulleskøjter hos jer?

  Mvh. Sarah mf. (60774057)

  #1019
 2. Sune Jensen

  Hej Sarah,
  Som klub laver vi ikke polterabend events, og da vi ikke er en kunstrulleskøjteklub, har vi ikke hverken rulleskøjter eller instruktører der kan klare den slags. Vi har heller ikke nogen hal, så der er ikke meget vi rigtigt kan hjælpe med – desværre. :-)

  #1020
 3. Arh ok, det var ærgerligt, men tak for dit hurtige svar Sune! Har du en ide til, hvor jeg så kan henvende mig? Tak

  #1021
 4. Sune Jensen

  Her kan du se en liste over kunstrulleskøjteklubber i Danmark – der er ikke så mange..

  http://kunst.dkrul.dk/cms/?cmsid=361&pageid=7039

  #1022

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af