Rolling Heartbreakers’ Great Britain Comeback

Skrevet af

rollerderby-bedford-vrk

Lørdag d 14. maj var 11 skatere fra Copenhagen Rollerderby i England igen for at boute mod endnu et af Englands omtrent 40 rollerderby-hold; Bedfordshire Rollergirls.

Første gang vi tog flyveturen vestover var i marts, hvor vi led et mildt sagt stort nederlag til Royal Windsor Rollergirls. Ved sådan en lejlighed er der ikke andet at gøre end at holde fanen højt og vinde efterfesten!

Den næste udebaneoplevelse -en måned efter vores veloverståede hjemmekamp, som vi jo vandt 149 – 98, gik noget bedre.

Meget bedre!

Sporten er stadig så relativt ny i Europa, at ingen tilsyneladende kan forudsige udfaldet af en bout. Vi så med nogen ærefrygt på englændernes overlegne korpus og kastede os ind i kampen. Oldies som Martattack, Eurotrasher og Saboteur dominerede banen. Nye spillere som Bugsy C-gal og Cater Skater både blockede og jammede med overlegen elegance. Englænderne fik ikke et ben til jorden.

Durakill Bunny øvede sin bowling-taktik, som er det rene Asterix og Obelix-sceneri, hvor modstandere vælter til højre og venstre som ofre for den den imponerende energimaskine med tasmanske kræfter.

Kampen endte 298 – 56, og som ved enhver rollerderby-bout kørte vi direkte til pubben, hvor vi lod englænderne vinde efterfesten!

Der er en fantastisk unik kultur indenfor international rollerderby, hvor rivaler på banen tager sig af hinanden og betragtes som søstre så snart refferees’ne ikke er til stede. Således blev vi hentet i lufthavnen, indlogeret på madrasser i et fantastisk hus, hvor morgenmad og merchandice ikke manglede!

Nu er nye blå mærker erhvervet, træningen imod næste bout fortsætter og vi nyder det al den tid vores klub rangerer højere end ærkefjenden Malmö på eurocerby.org!

Vores næste bout ligger blot to uger ud i fremtiden; d 4. juni bouter vi Berlin Bombshell. Der bliver helt sikkert mere at se til, men vi kan vi næppe undervurdere den erfaring vi får af at spille disse kampe!

3 Kommentarer til “Rolling Heartbreakers’ Great Britain Comeback”

 1. Henriette

  My team!

  #863
 2. Racekadet

  God artikel og stort tillykke med træning, træning og træning bære frugt.

  #864
 3. Steve Taylor

  We are Slapshot sellers of roller skates, that attended the bout at Houghton Regis sports center. Last weekend when displaying our skates we found a camera in the boot belonging to one your derby girls.
  Please contact us.
  Steve.

  #868

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af