Skoleprojekt: Kids on Skates

Skrevet af

kids-on-skates

VRK går i uge 20 i luften med et projekt der skal introducere rulleskøjteløb og rulleskøjtebanen i Plug N Play for 30 skoleklasser i København. Første halvdel af projektet løber frem til skolernes sommerferie, og anden halvdel starter igen efter skolernes sommerferie.

Formålet med projektet er at give skolebørnene en god introduktion til rulleskøjteløb, og det at dyrke rulleskøjteløb som en sport. Rulleskøjteløb er blandt børn en af de største motionsaktiviteter, men alligevel er det kun meget få der dyrker rulleskøjteløb under organiseret forhold i rulleskøjteklubber. Gennem dette projekt håber vi at flere børn i København vil finde interesse for rulleskøjteløb som mere end blot leg og fritidsmotion, men også som en sport i en rulleskøjteklub.

Hver skoleklasse bliver tilbudt gratis at gennemgå et forløb af 3x 2 lektioner, hvor VRK sørger for dygtige undervisere der er vant til at undervise børn og unge i rulleskøjteløb. De første skoleklasser er allerede booket, men der er stadig plads til flere. Interesserede idrætslærer bedes kontakte Charlotte (charlotte@vrk.dk) for yderligere information.

Projektet er blevet realiseret med økonomisk støtte fra Nordea Fonden, og i samarbejde med Danmarks Rulleskøjte Union og Rollerblade, som udlåner rulleskøjteudstyr til børnene.

Al undervisningen vil foregå på rulleskøjtebanen i Plug N Play i Ørestad, som er bygget af By & Havn, og indviet i august 2009. Banen er 200 meter i omkreds, og har i midten et stort asfalteret øvelsesområde. Plug N Play ligger lige ved siden af Vestamager Metrostation, og det gør det nemt at komme til området for skoleklasserne.

Er du interesseret i at høre mere om projektet bedes du tage kontakt til Charlotte (charlotte@vrk.dk).

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af