Berlingske og Mills sponserer kalender til Copenhagen Roller Derby

Skrevet af

I september 2010 skrev journalisten Tonie Yde Mørch en lang artikel om Copenhagen Roller Derby til Berlingske MS. Ved sin side havde hun en pressefotograf, men ikke en hvilken som helst. Det var Mads Nissen, en af Danmarks dygtigste fotografer, kåret til årets pressefotograf i 2010. Mads lykkedes at fange Roller Derby spillernes entisuasme, sammenhold og engagement for en sport, som stadig er på græsrodsplan i det meste af Europa.

CRD Calendar front page

Efter artiklens udgivelse kontaktede kvinderne Mads Nissen og bad om lov til at anvende billeder til en kalender. Kalenderen skulle sælges og sponsere et bedre gulv på Kulturkajen Docken, hvor de træner. Mads Nissen og Berlingske syntes det var en god idé og tillod brugen af billederne gratis.

Skaterbutikken Mills.dk, fra Skindergade, der efterhånden har et stort udvalg af Roller Derby skates, tilbød at sponsere en stor del af produktionsomkostningerne til at trykke kalenderne.

Missy Kick-a-lot som til daglig arbejder som grafiker på reklamebureauet DDB lavede et flot layout og sikrede en super flot produktion af de 150 stk kalendere for 2011.

Hele 80 kalendere blev solgt på forhånd og allerede nu er der næsten udsolgt. Man skal være hurtig for at få en af de sidste, der er tilbage. Er du hurtig, så skriv til roller-derby@vrk.dk, så reserverer vi en til dig.

Læs mere om Roller Derby og Copenhagen Roller Derby på vores facebook side.

Calendar2

Calendar3

En kommentar til “Berlingske og Mills sponserer kalender til Copenhagen Roller Derby”

  1. crof

    Damn sådan en ska speederne da også lave… hvis den skal sælge skal vi nok have meget lidt tøj på, men man må ofre sig for sporten:) Det er måske lidt nieche agtigt, men hvo intet vover intet vinder…

    #792

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af