Stor VRK deltagelse ved B/C stævnet i Farum

Skrevet af

de 7 fra VRK

En lørdag morgen tog en flok motiverede mennesker på pilgrimsrejse til Farum Arena…

Sådan startede lørdagen weekenden, d. 13. november 2010. VRK stillede op med 7 deltagere i aldersklasserne Mini, Senior og AK. Også de andre klubber stillede op med mange motiverede deltagere. Jeg havde glædet mig til dette stævne siden jeg var tilskuer til DM i marts, kort efter at jeg var kommet til klubben. Det var mere end bare en konkurrence, det er mere som en familiefest (en af de rigtig gode!). Det blev da også til et møde med mange kendte og mindre kendte ansigter og det er da også det der gør disse stævner så vigtige og charmerende.

Jeg var holdleder den dag og må nok indrømme at jeg ikke lige havde styr på det hele. Heldigvis var alle hurtige nok til at få deres skøjter og hjelm på, når jeg småstresset kom løbende til vores “lejr” for at sige at det var vores tur lige om lidt.

154846_457868339085_659044085_5679092_3912523_n

Seniorene og AK’erne i B-klassen blev lagt sammen, for at kunne løbe udskillelsesløb. Jeg gik så bare glip af at der så skulle løbes heats (altså en semi-finale) for sprint-distancen. Andreas fik så lige et minuts tid til at få både skøjter og hjelm på, da det gik op for mig. Han nåede det heldigvis og kørte uden problemer fra de andre i sit heat og gik dermed videre til finalen. Jeg vandt ligeledes mit heat og gik så også videre til finalen.

Efter at semi-finalerne var kørt, var det først de andres tur til at løbe deres løb. Øyvind løb et rigtig flot løb i Mini-B-klassen og fik 2.pladsen i 300 m linie-løbet.

Vita og LinaI AK-C-klassen stillede Vita, Lina og Louise op hos damerne. Vita tog føringen fra starten og Lina og Louise lå bagved. Alle kørte flot og koncentreret. Hos herrerne blev VRK repræsenteret af Lars, som var klart overlejen og vandt sin sprint med stort forspring.

Andreas’ og min sprint blev en spændende tvekamp mellem os to, efter at vi var løbet fra AK’erne. Andreas fik en lidt dårlig start, og måtte først kæmpe sig forbi de andre. Det var heldigt for mig og jeg vandt sprinten med en skøjte forspring.

LouiseDe følgende løb var linieløb for C-klassen og point- og udskillelse for B-klassen (fra og med kadet). Øyvind fik en 3.plads i 500m-løbet. 1000m-løbet blev lidt hektisk og han faldt, men kom hurtigt op igen og fik endnu en 4. plads, så han sluttede på en samlet 3. plads. Et flot resultat for hans første løb i B-klassen!

I løbene for AK-damerne skete der ikke så meget. Vita tog igen suverænt føringen, Lina fulgte godt med men syntes nogle gange at køre ret forsigtigt (da hun havde fået ordren fra lægen at hun ikke måtte falde). Louise fulgte godt med og de tre delte så banen i ca. 3 lige store stykker.

Lars løb i sine løb igen fra de to andre mænd og vandt så samlet. Nok en kandidat til at rykke op i B-klassen ;-)

Senior-AK-løbene (point og udskillelse, begge 3000m) var næsten ens ud fra mit synspunkt. I point-løbet tog jeg alle 2′er-pointene og Andreas alle 1-pointene plus 3 point, fordi han kom først over målstregen. I udskillelsesløbet tog vi det roligt, for ikke at skille hinanden (AK-mændene) ud før tid (og dermed ødelægge det for dem). Mit mål var at Andreas ikke måtte komme forbi mig igen, som i point-løbet. Efter halvdelen af omgangene løb vi så fra resten af gruppen og løb vores eget løb. Vi skiftedes godt til at tage føringen. Med to omgange tilbage skiftede vi sidste gang og jeg lå forrest. Det gjorde jeg også til…1 meter før mål. Andreas kunne igen få en skøjte foran mig og vandt så fortjent udskillelsesløbet. Samlet fik Andreas andenpladsen og jeg førstepladsen. Men mon ikke det bliver hårdt at gentage det i fremtiden!?

Endelig skulle der løbes stafet. Der var to VRK-stafetter: VRK1: Vita og Lina. VRK2: Andreas og jeg. Øyvind løb stafetten sammen med Simon fra VARK. Der blev løbet stafet i aldersklasserne op til Maxi (altså Lilleput, Mikro, Mini og Maxi), en ren Ungdom-stafet og en op til AK (altså Kadet, Junior, Senior og AK). Øyvind og Simon fik en 2. plads (hvis jeg husker rigtigt). I AK-stafetten vandt Andreas og jeg, selv om kadetterne var overraskende stærke. Vita og Lina blev desværre allerede skilt ud i semi-finalen.

Sammenfattende var det en meget succesrig og hyggelig dag i Farum. Med 7 deltagere kunne VRK da hente 4 guld, 3 sølv og 2 bronze-medaljer!

Tak til alle der var med og kom for at se på. Vi ses til træning og forhåbentlig til næste stævne i Næstved i januar!

Hilsner
Jan

Fotos: Per Ulrik Holmsen (facebook-link)

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af