Invitation: Mini Inline Idrætslejr

Skrevet af

Fra Danmarks Rulleskøjte Union har vi modtaget denne invitation:

———————————————

Mini Inline Idrætslejr hos ASGI Rollers, Kulsviergården, Alsønderup, 3400 Hillerød

Det er en stor glæde at kunne invitere alle skatere til årets sidste mini Inline Idrætslejr søndag den 12. december 2010 fra kl. 10.00 til kl.16.00 i Alsønderup.

Idrætslejren er åbent for ALLE – dog må man ikke være på Talenttrup eller Bruttotrup. Der vil blive leget og trænet sammen med alle på holdet, men der vil også ske en opdeling i grupper efter niveau. Forældre er også meget velkomne til at deltage. Der vil blive undervist og trænet i en indendørs hal.

Der vil blive undervist i en masse sjove træningsøvelser som,

  • Balanceøvelser
  • Slalomøvelser
  • Øvelser, der kan gøre dig hurtigere på rulleskøjter
  • Små konkurrencer

Af sikkerhedsgrunde skal alle bære cykelhjelm for at kunne deltage i samlingen. Det er frivillig om i vil anvende andet sikkerhedsudstyr, men vi anbefaler kraftig i anvender knæ- og håndledsbeskyttere. Det er muligt at låne en cykelhjelm, hvis i ikke har en selv.

De faste trænere vil være Lis Deleuran (RUSSK), og Maria Gast (ODSRUL). Derudover vil vi prøve at få nogle gæstetrænere fra talenttruppen, som vil komme og træne med og ”kigge” på kommende talenter. Klubtrænere er selvfølgelig også yderst velkomne til at melde sig som hjælpetrænere.

Samlingen bliver afviklet søndag den 12. december fra kl. 10:00 til 16:00 og vil være med frokost kl. 12.00 og frugtpause kl. 14.30.

Pris: 125 kr. pr. løber og 80 kr. for voksne og søskende som ikke deltager i undervisningen. Pengene vil blive opkrævet klubvis af DRsU. Beløbet dækker frokost og frugt, samt transportudgifter til trænerne.

Med håb om stor opbakning fra klubberne og på glædeligt gensyn

Leni Schärfe leni@jaegerhusene.dk og Maria Gast mariacarstensen@hotmail.com.

———————————————

Medlemmer af VRK skal tilmelde sig via Sune  (sune@vrk.dk) senest 4. december 2010.

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af