Catten er på isen igen!

Skrevet af

Cat i Heerenveen november 2010

Cathrine Grage er i gang med en ny sæson på isen efter vinter OL i Vancouver i februar. I går den 13. november startede World Cup sæsonen, og Cat startede i A gruppen på 3.000 meter, og fik en flot sæsonstart i skøjteløbets højborg Heerenveen, Holland. Se eller gense hele hendes løb på Eurovisions Sportskanal.

Cat sluttede på en flot 14. plads i A-gruppen (ud af 24). Til dem der ikke ved det er der også en B-gruppe, hvor der var 18 startende. En anden dansker kendt fra rulleskøjtesporten havde også debut, Sara Bak der tidligere har løbet for både Slagelse og Århus fik en flot debut på isen med en 12. plads i B-gruppen.

Links:

2 Kommentarer til “Catten er på isen igen!”

 1. ole schrøder

  Tillykke til Catten. fedt klip, hun kværner simpelthen den stakkels japaner på distancen. Godt kørt!

  #761
 2. crof

  Yep kan kun sige damn det batteri der sidder i måsen på Cat må sgu være duracell super overcharge, hvor fa’en køber man det:) Og hvor er det bare fedt at se hun holder omgangstiderne, så kan de lære at økonomisere med deres kræfter…

  Og til alle jer som tænker måske kunne det være sjovt at prøve, så tjek lige dette VRK holder 10 km enkeltstart engang til sommer og det betyder som antydet du starter alene og du slutter alene. Ingen kære mor eller pack til at drive dig frem kun dine ben og din psyke. Alle kan være med og det er da sjovt at få en officiel tid på 10 KM “Und ganz alein, nur diene fusse” som Jan måske ville sige hvis han var ligeså dårlig til tysk som jeg er:) Og hvis Cat skal med skal hun køre med en indkøbsvogn fra netto ellers haben wir keine chance:)

  #767

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af