Projekt rul i Husum og Tingbjerg

Skrevet af

Erik Valgreen som har været medlem af VRK i mange år er gået i gang med et rulle-projekt i Husum og Tingbjerg. Herunder er Eriks beskrivelse af projektet – skriv til Erik hvis du har lyst at være med i det nye projekt.

Projektidéen går i korthed ud på at tilbyde børn og voksne i Husum og Tingbjerg instruktion i brug af inlinere i et par timer en gang om ugen.

Målet er at sprede glæden ved at kunne løbe på skøjterne og samtidig øge medlemsskaren i VRK.

Det er muligt at bruge skolegården på Husum skole, og der arbejdes på at finde et område i Tingbjerg eller tæt på Tingbjerg. Voldparkens skole er tæt på, men skolegårdens asfalt er ikke så velegnet.

Idéen er opstået i forbindelse med et kvartersløftprojekt, som Københavns kommune har sat i sving.

Det vil være muligt for VRK at søge offentlig midler til indkøb af udstyr til udlån til børn, der vil deltage.

Jeg søger opbakning til projektet hos VRK og medlemmer, der vil være med til at udvikle og køre projektet i gang næste forår. Så kære venner, meld jer på banen og vær med til at samarbejde om et godt formål til gavn for udbredelsen af den herlige aktivitet.

Den 30.oktober afholder kvartersløftet en aktivitetsdag på Voldparkens skole. Det er en oplagt mulighed for VRK til at vise flag og rul. Hvis vi kan lave en VRK-gruppetur gennem området på dagen med start og slut på Voldparkens skole vil det være en god øjenåbner. Vær med til at forberede et motionsrul og sæt lys på vores gode klub. Kunne da også være fint, hvis et par af vores gode medlemmer vil give en opvisning i skolegården eller gymnastiksalen (ved regnvejr). [Læs mere om aktivitetsdagen i forummet]

Erik Valgreen

Mail: erikvalgreen@hotmail.com eller ring 22471145

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af