VRK med i Go-Active projekt på Vesterbro

Skrevet af

Go-Active

Pressemeddelelse fra Ole Knudsen, DRsU:

Stort skoleprojekt imellem DGI, DRsU og Vesterbro Rulleskøjte Klub er netop startet her i sidste uge (uge 34) på Gasværksvejens Skole.

Projektet hedder Go-Active og styres af DGI Byen, hvor tovholderen hedder Goran Tufekovic (som selv ruller lidt. Har rullet med i Friday Night flere gange).

Kort fortalt går det ud på, at der på skift hver onsdag er rulleskøjteaktiviteter for udvalgte klasser på Vesterbros skoler (der er p.t. 5 skoler tilmeldt). Først tre 3 uger med generel rulleskøjteløb og teknik, og så 4 uger hvor der ”specialiseres” i rullehockey, rollerderby (en skoleegnet udgave) og speedskating. Disse aktiviteter foregår indendørs, men for første skole er der tænkt på en afslutning/rekordforsøg i uge 42 med løb på asfalt stien rundt om Sankt Jørgen søen, hvor eleverne selv skal have egne rulleskøjter med, dels at projektet indkøber rulleskøjter til udendørs brug.

Der er altid lærer/projektpersonale tilknyttet så instruktøren kan koncentrere sig om selve rulleskøjteaktiviteterne. Det er tænkt at projektet bliver helårs (det er der projektmidler til).

Hovedfacilitet bliver en halv p-kælder under DGI Byen, der er tør (søjler er afdækket med DRsUs gule K2 måtter) og hvor luften ikke virker forurenet. I vinterperioden også haller/ gymnastksale rundt på skolerne.

Unionen stiller rulleudstyr inkl. sikkerhedsudstyr til rådighed for projektet. Go-Active sørger for opbevaringsrum til udstyret og supplerende udstyr som musik, og betaler honoraret til de påsatte instruktører fra VRK (Cathrine Grage og Jan Scholtyssek).

Ole Knudsen, 25. august 2010
Udviklingskonsulent
Danmarks Rulleskøjte Union
ole.knudsen@drsu.dk

Links:

En kommentar til “VRK med i Go-Active projekt på Vesterbro”

  1. Sune Jensen

    Bemærk at der er stor interesse fra skoler og lignende i at lave rulleskøjteaktiviteter. Større interesse end vi har folk til at tage sig af dem.

    Skulle du være interesseret i at være med i projekter som ovenstående, så giv gerne besked til Sune på sune@vrk.dk.

    #686

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af