Åbne Københavnermesterskaber – 22. august

Skrevet af

Åbne Københavnermesterskaber

AFLYST – AFLYST – AFLYST

På grund af for få tilmeldinger, og udsigt til regnvejr har vi taget den lidt kedelige beslutning af aflyse arrangementet allerede nu. Vi håber på bedre tilslutning når vi afholder det i 2011!

Til dem der gerne vil ud at køre ræs på rulleskøjter kan vi anbefale MatchMind løbet i Odense den 5. september!

Et rulleskøjtearrangement hvor alle kan prøve at køre rulleskøjteløb på en rigtig rulleskøjtebane (læs mere om banen). Der er ikke noget krav om at man skal være med i en klub eller have licens, og ikke noget krav om bopæl i København. Det gælder om at alle får en sjov dag, med mulighed for at konkurrere mod nogen på sit eget niveau – uanset alder og køn.

Målgruppe:
Alle kan være med uanset om man har erfaring med løb på en rulleskøjtebane eller ej. Dog skal man være fortrolig med sine rulleskøjter. Deltagerne bliver delt ind i klasser efter niveau, og kommer derfor til at køre med nogen på sit eget niveau.

Klasser:
Der inddeles overordnet i børn (maks 12 år) og voksne. Meget øvet børn kan tilmelde sig i voksenklassen hvis de ønsker det. Ved tilmelding skal man angive sit niveau, og man vil på baggrund af det komme til at køre mod andre på samme niveau. Niveauopdeling:

 • Næsten verdensmester
  Du er vant til at køre konkurrencer på bane.
 • Super hurtig
  Du har muligvis prøvet at køre konkurrencer på bane, eller du synes at tempoet til Friday Night Skate er alt for langtsomt.
 • Hurtig
  Du har det fint med Friday Night Skate tempoet, og har fint styr på rulleskøjterne.
 • Knap så hurtig
  Du synes måske Friday Night Skate tempoet er lidt for hurtigt.

Dato:
Søndag den 22. august 2010.

Tidsplan:
Bemærk, at bortset fra starttiden kl 10 og 13, så kan tiderne skride til den ene eller anden side alt efter afviklingen.

Formiddag – børn:
10.00: Afhentning af startnr.
10.00 – 10.45: Banen er åben for opvarmning og træning
11.00 – 11.45: Korte løb for børneklasserne.
12.00 – 13.00: Lange løb for børneklasserne.
13.00: Præmieroverrækkelser for børneklasserne.

Eftermiddag – ungdom/voksne
13.00: Afhentning af startnr.
13.00 – 13.45: Banen er åben for opvarmning og træning
14.00 – 15.15: Korte løb for ungdom og voksen klasserne
15.30 – 17.00: Lange løb for ungdom og voksen klasserne
17.00: Præmieoverrækkelser for ungdom og voksen klasserne

Sted:
Arrangementet afholdes på rulleskøjtebanen i Plug N Play, Ørestad Syd. Banen ligger lige ved siden af Vestamager Metrostation, og tæt ved motorvejsafkørelsen ved Fields. Banen ligger ved adressen: Asger Jorns Alle, 2300 København S (der er ikke noget husnummer).

Tilmelding:
Online tilmelding via SPORTIOnlinetilmelding og betaling via SPORTI (link). Sidste frist for tilmelding er 21. august 2010. Der er maksimalt plads til 60 deltagere i børnklassen og 90 deltagere i ungdom-/voksenklassen.

Pris:
Kr. 25,- for deltagelse i børneklassen (maks 12 år)
Kr. 50,- for deltagelse i ungdoms-/voksenklassen
(Gratis for medlemmer af Vesterbro Rulleskøjte Klub, som skal tilmelde sig ved at udfylde denne formular)

Reglement:
Hvor andet ikke er nævnt, køres efter det gældende danske reglement for konkurrencer på bane (link). Fairplay vil blive prioriteret meget højt, da arrangementet er til for at alle skal have det sjovt. Og der vil ikke være så mange dommere til stede som ved et almindeligt stort stævne.

Distancerne:
Konkurrencen består af 2 distancer, en kort og en lang. De korte løb bliver afviklet med 6 løbere på banen af gangen, og det gælder her om at få så hurtig en tid som muligt, da den er den der er afgørende for inddelingen i klasser til de lange løb. De lange løb bliver afviklet med 15 løbere på banen af gangen.

Børn: Kort løb på 300 meter (1½ omgang), og langt løb på 1000 meter (5 omgange), og 1500 meter (7½ omgang) for de hurtigste børn.

Ungdom og voksne: Kort løb på 500 meter (2½ omgang), og langt løb på 5000 meter (25 omgange).

Præmier:
Der vil være medaljer til nr. 1, 2 og 3 i alle klasserne i de lange løb, og der vil yderligere være en deltagermedalje til alle deltagere i børneklassen.

Københavnsmestre
Københavnsmester bliver den sammenlagt bedst placeret pige og dreng blandt børnene, samt den bedst placeret kvinde og mand blandt de voksne. Københavnsmester kan man kun blive hvis man har bopæl i Københavns Kommune eller Frederiksberg, dvs. postnr. 1000 – 2500.

Pointsystem
Indplaceringen i de lange løb sker efter tid på det korte løb. De 15 hurtigste tider kører langt løb i klasse A, mens de næste 15 tider kører langt løb i klasse B, og de næste 15 i klasse C, osv.
Fra de korte løb tager man point med fra det korte løb, 1 point til den hurtigste tid i hver klasse, ned til 15 point til den langsomste tid i hver klasse. I det lange løb gives der ligeledes 1 point til den hurtigste, ned til 15 point til den langsomste tid. Den med færrest point sammenlagt vinder klassen. Ved point lighed er det den bedst placeret på den lange distance som vinder.

Hjælpere:
Til arrangementet er der også brug for en række frivillige hjælpere, og vi håber at forældre eller andre med tilknytning til deltagerne eller klubben har lyst til at hjælpe på dagen. I så fald bedes du udfylde denne formular, og du vil så blive kontaktet på mail. Du er også velkommen til at kontakte nedenstående på km@vrk.dk for yderligere oplysninger.

Kontakt og yderligere information:
Skriv til Cathrine Grage og Sune Jensen i Vesterbro Rulleskøjte Klub på email: km@vrk.dk

Links:
Tilmelding for VRK-medlemmer
Tilmelding for ikke-VRK-medlemmer
Tilmelding for hjælpere

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af