Endeligt har vi fået nyt klubtøj

Skrevet af

web_jersey_tights

Det nye tøj til motion og speed afdelingen, som en lille gruppe, med Christopher i spidsen, gik i gang med at lave sidste sommer, er nu kommet frem, og de første dele er klart til salg.

Det der pt. kan købes er et sæt bestående af kortærmet cykeltrøje og kort tights. Prisen er kr. 400,- for et sæt, og kan i første omgang kun købes sætvis. I løbet af den kommende måneds tid får vi også leveret de nye speeddragter og de lange tights. Prisen vil her være kr. 300 for en speeddragt og kr. 250 for lange tights. Hvis nogen skule være i tvivl er det meget billige priser!

web_speed_longtights

Tøjet kan købes af følgende personer (kontant betaling):

Lageret er i vores klubhus, og vi har naturligvis kun en begrænset mængde af tøj på lager, så først til mølle princippet gælder!

Til dem der stiller op til stævner, har vi pt. en begrænset mængde speeddragter til rådighed i str. XS til L, som man kan låne frem til vi for de rigtige leveret.

Tak til SPORTI som er vores nye sponsor på venstre skulder, og som har ydet tilskud til dragten, så produktions prisen kan holdes nede. De fleste kender nok allerede SPORTI, da vores medlemsdatabase og kontingentopkrævninger kører i deres system.

Den lille gruppe der har stået bag design og produktion håber at der bliver taget godt i mod tøjet, så vi kan få reklameret lidt mere for klubben når vi er ude at rulle.

Stor tak til gruppen for det store arbejde: Bine, Dorthe, Sune og Christopher.

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af