Invitation – Mini Inline Idrætslejr

Skrevet af

Vi har 5. marts 2010 modtaget følgende invitation til Mini inline Idrætslejr:

Årets 1. Mini Inline Idrætslejr 2010!

Det er en stor glæde at kunne invitere alle skatere til årets 1. inline idrætslejr i Odsherred søndag den . 11/4 2010.

Meningen med denne idrætslejr er igen at samle og træne alle dem, der ønsker at blive bedre til behændighed og at køre speedskating, og som måske ønsker at komme på talenttrup med tiden. Idrætslejren er åbent for ALLE – dog må man ikke være på Talent eller Bruttotrup. Der vil blive leget og trænet sammen med alle på holdet, men der vil også ske en opdeling i grupper efter niveau. Forældre er også meget velkomne til at deltage.

De faste trænere vil være Lis Deleuran (RUSSK), og Maria Gast (ODSRUL). Derudover vil der nogle gange være gæstetrænere fra talenttruppen, som vil komme og træne med og ”kigge” på kommende talenter. Klubtrænere er selvfølgelig også yderst velkomne til at melde sig som hjælpetrænere fra gang til gang.

Samlingen den 11. april vil finde sted fra kl. 10:00 til 16:00 og være med frokost og frugtpause. Som I sikkert har hørt har Ods Rul fået en ny bane, og det er på denne vi vil træne denne gang. Den ligger foran Højby skole. Området kaldes Højby offentlig park.

Pris: 150 kr. pr. løber og 90 kr. for voksne og søskende som ikke deltager i samlingen. Pengene vil blive opkrævet klubvis af DRsU. Beløbet dækker frokost og frugt om eftermiddagen, samt transportudgifter til trænerne. Tilmelding til samlingen skal ske klubvis til manager Leni Schärfe, leni@jaegerhusene.dk, senest d. 6.april, 2010.

Med håb om stor opbakning fra klubberne og på glædeligt gensyn
Leni Schärfe leni@jaegerhusene.dk og Maria Gast mariacarstensen@hotmail.com.

Ønsker du som VRK’ere at deltage skal du skrive til sune@vrk.dk senest 5. april, som samler tilmeldingerne sammen, og laver den klubvise tilmelding.

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af