Berlin Halvmaraton 28. marts 2010

Skrevet af Sune Jensen

berlin_halv_2010

Traditionen tro starter sæsonen med Berlin Halvmaraton, og denne gang en uge tidligere end normalt, så det er allerede i den 28. marts.

Der vil igen i år være rulleskøjteløbere med fra VRK, og hvem med, måske de nye dragter kan nå frem, så de kan få premiere ved denne lejlighed.

Til dem der ikke har været med tidligere, kan det fortælles at der ikke er helt så mange med som den “rigtige” Berlin maraton i september. Til halvmaraton var der sidste år ca. 1500 deltagere, så stadigt rigtigt mange!

Hvis du gerne vil med kan vi arrangere noget fællestransport – enten med en bus eller fylde nogle biler op. Skriv til sune@vrk.dk, hvis du er interesseret!

Tilmelding lukker den 5. marts, så du skal skynde dig at tage en beslutning! Tilmeldingsgebyr til løbet 35 euro. Hvis der ikke er udsolgt, er det også muligt at tilmelde sig på stedet lørdag den 27. marts til 40 euro.

Læs mere om Berlin Halvmaraton

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Kort nyt

Tilmelding til DM på vejbane d. 22. juni 2014

By Jan Scholtyssek

Tilmeld dig DM på vejbane i Næsted d. 22. juni her... »Læs mere

Tilmelding til Pinsestævne i Næstved 7. juni 2014

By Jan Scholtyssek

IFK Inlinere inviterer d. 7. juni til et traditionelt rulleskøjtestævne. Tilmeld dig her... »Læs mere

Invitation til DM på bane

By Jan Scholtyssek

Invitation til Danmarks Mesterskaber på Ørestadsbanen. DM afholdes søndag, d. 1. juni i forbindelse med Ørestad Idrætsfestival... »Læs mere

RSSLæs mere i arkivet

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Jan Scholtyssek
Øster Voldgade 20 Vær 620
1350 København K

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier