Brug af licensnumre ved stævner

Skrevet af

Vi har modtaget flg. fra dommerudvalget under Fitness & Speed. Stævnerne, der henvises til er stævner under DRsU – altså hvor du skal bruge dit licensnummer. Mangler du jvf. nedenstående et startnummer, så kontakt Sune på sune@vrk.dk. Har du spørgsmål i den forbindelse er du selvfølgelig også velkommen til at skrive.

I forbindelse med en række stævner har vi ved mållinjen haft behov for placering af fotofinish på enten ydersiden af banen/løbsstrækningen eller på såvel inder- som ydersiden af banen. Årsagen hertil kan enten være rent praktisk eller af hensyn til nøjagtigheden i selve målingen.

For at lette arbejdet i forbindelse med aflæsning af målfotos er det en stor hjælp, hvis alle løbere har deres licensnummer på begge lår. Hertil kommer naturligvis nummeret på ryggen. Da alle løbere har fået udleveret disse tre nummer, skal vi fra Dommerudvalget anmode alle klubber om at gøre deres skatere opmærksomme på denne præcisering af det gældende reglement.

Vi er opmærksomme på at denne præcisering er en ændring af den hidtidige praksis i forbindelse med klargøringsdommerens kontrol af den enkelte skateres udstyr og påklædning, trods retningslinjerne i det gældende reglement. Derfor vil ingen skater vil blive nægtet start, trods et ”smuttet” højre lårnummer i indendørssæsonen. Fra starten er udendørssæsonen i år vil reglen blive håndhævet på samme måde som mangel af de to øvrige nummer.

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af