Triatloneventyr i København

Skrevet af

København er blevet en del af Challenge serien, der arrangere Ironman arrangementer.

Første event er i 2010, og det forventes at blive et årligt tilbagevendende arrangement.

Læs mere i Børsen

3 Kommentarer til “Triatloneventyr i København”

 1. Kim Hejnesen

  Jeg stiller op – Er der andre seje VRK´ere, som tager imod udfordringen?

  #315
 2. Lennart Christoffersen

  Jeg er frisk, selvom jeg ikke er helt aktiv VRK skater mere… Var med i VRK i gamle dage, så jeg husker udemærket at du allederede den gang var gal med Tri. Det bliver min første gang på IM distancen. Vi ses og forhåbentlig også andre friske/seje VRK’ere som du skriver.

  #321
 3. Kim Hejnesen

  Fedt lennart! Jeg husker dig udmærket, så vi støder nok på hinanden på raceday. jeg har selv hold total pause fra seriøs udholdenhedstræning i de sidste 6 år. Men nu har jeg givet mig selv præcis 1 år til at træne op til Challenge Copenhagen d. 15. august 2010.

  #322

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af