Vintertræning i VRK

Skrevet af

Vinteren – eller i hvert fald indendørssæsonen – nærmer sig med hastige skridt…

Det er derfor på tide, at planlægge vores vintertræning. Spørgsmålet er bare: hvad har du lyst til at lave?

Læg en kommentar herunder – eller skriv til dorthe@vrk.dk.

3 Kommentarer til “Vintertræning i VRK”

 1. crof

  Jeg kunne godt tænke mig mere alsidig træning end bare at kører i cirkler til man segner:) Ingen tvivl om at kører rundt i en evighed er godt for din teknik og grundstilling, men det er så usandsynlig kedeligt at man nærmest krepere…
  Hvis man lagde lidt spring træning ind (plyo crossfit træning ind) evt off skate-styrke,smidighed- og sidst, men ikke mindst, glidebrædt. Træning indendørs bør være varieret ellers gider folk ikke at komme (IMO) og vi er alligvel så dårlige at næsten uanset hvad vi træner så vil det hjælpe:) Jeg kan sagtens undervise i noget af det, men så skal vi nok have lidt udstyr… Jeg har tænkt mig at lægge et vinter styrke trænings program på vores hjemmeside med billeder med tilhørende tekst så hvis men ellers orker et fitness center er det en mulighed – jeg tænker her især på core træning, stabilitet og balance- lidt styrke øvelser vil jeg også vise, men tvivler på at nogen rigtig gider dem:) måske nogle varg’er…
  Jeg ved ikke hvornår jeg kan have billeder og tekst klar da det ta’r lidt tid at lave, men når det først er lavet er det super…
  Jeg har dog tænkt mig at træne udendørs så meget som muligt, i så lang tid som vejret tillader det. Man bør bestræbe sig på at have en dag ude i løbet af en uge (IMO)…
  Over an out:)

  #144
 2. gert

  Enig, jeg har selv brug for grundform og styrke og er ved at planlægge hvordan det kan lade sig gøre (firmaets fitness center).
  Dertil kommer løb (til fods), cykling i skoven (MTB) og netop een eller flere dage udendørs på skøjter (jeg oplevede på Master træning i januar at det sagtens kan lade sig gøre, jeg skal blot droppe “fobien” mod at rense lejer og andet udstyr, temperaturen er ikke et problem).
  Det vigtigste er dog at holde snuden i sporet, så jeg ikke mister motivationen undervejs og her kommer fællestræning ind – herunder også at køre rundt i cirkler til aftensmaden kommer op igen :-)

  #146
 3. Kasper Erbou Hansen

  Det jeg fik mest ud af ved at køre indendørs i sidste sæson var absolut tekniktræningen. For mig at se er det en oplagt mulighed for at blive fuldstændig navlepillende med at optimere teknik og balance og så lave noget. Et godt indendørstræningspas for mig kunne eksempelvis være
  20 min. paceline
  40 min. fluekneppetekniktræning
  30 min. sprint/paceline/stafet
  30 min. offskate/udstrækning
  Vi ses /Kasper

  #180

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af