Endnu et forslag til klubdragt

Skrevet af

Resultatet af en dags arbejde kan her ses. Et nyt forslag til den nye klubdragt, som ligger lidt tættere på den gamle dragt, men stadig har elementer med fra det foregående forslag.

Kommentarer er meget velkomne!

speeddragtjakkeDer vil også blive lavet et sæt bestående af cykel trøje og tights, som blot vil minde meget om speeddragten skåret midt over.

Du er også meget velkommen til at skrive kommentarer direkte til formanden, dorthe@vrk.dk.

4 Kommentarer til “Endnu et forslag til klubdragt”

 1. Christopher Ouzman

  Den er fantastisk, hvilket klarsyn og hvilken art nouveau… <jeg er imponeret, men det kan selvfølgelig hænge sammen med at jeg var tilstede under keationen:) Men rart at vi i enighed kom frem til en løsning, endelig kan vi komme videre… håber at folk synes om det og en stor tak til Bine, for hendes start hjælp…

  #126
 2. Ole Schrøder

  Feeeed dragt! Enig med christopher, anderledes design, men absolut godkendt! Der vil ikke være tvivl om, at den vil skille sig ud blandt andre rulledragter på den gode og fede måde. Godt arbejde!!
  Vh Ole

  #127
 3. Dét jeg tror denne dragt har- som jeg syn’s er meget vigtigt – er at dragten er genkendelig og MEGET synlig i store felter. Samme kvalitet som den gamle “Jabra” havde.

  Lynlås-lomme på ryg ?
  Evt. en meget gennemtænkt lomme, som uden at gi mega hængerøv kan holde en flaske – og uden at det gi’r en stor xtra produktionsomkostning…. ?

  Er det sommer el. vinter jakke ?
  Jeg går ud fra at det er samme materiale som heldragten ( = sommer ) – men ku’ en vinterjakke i kvalitet à la Vark’s vinterjakke med reflex komme på tale også ?

  Har “nogen” tid til at undersøge sponsorer á la Jabra ?
  Skates4U er tilsyneladende klar (-:

  mvh.
  Schmidt

  #130
 4. Christopher Ouzman

  Til speed dragten kommer der lynlås bagpå med zipper, ala vores “gamle” dragt. Ang kvaliteten af jakken ved vi intet, før vi har en sample i vores hånd som snart skulle komme:)

  Sponsorer er et evigt problem, vi har ingen på nuværende tidspunkt og det er skidt, men vi har simplethen ikke folk nok til at afsøge det:( Sune og Dorthe har gjort og gør et kæmpe arbejde så jeg ville mene, at det måske skulle komme fra anden hold. Jeg ser dog ikke rigtig at folk står i kø:) jeg kan kun sige, at denne arbejdsprocess -omkring dragten- har lært mig en ting frivvilg arbejdskraft hænger ikke på træerne:)

  Jeg har selv hældt enorme mængder tid ud på dette projekt og det er ret beset ikke “gratis” i og med at man som selvstændig bare tjener færre penge! Så medmindre folk har tid, lyst og stamina, ser jeg ikke en sponsor i snarlig fremtid…

  som de si’r ved poker bordene -MONEY TALKS BULLSHIT WALKS- og det er vel egentlig essensen af problematikken. Folk vil jo gerne en masse, men “when push comes to shovel” så er de selvsamme folk forduftet:)
  Hvofor mon jeg blev selvstændig:)

  #131

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af