Børnehold i VRK?

Skrevet af

evianVRK har generelt været præget af at være en “voksen” klub, og særligt de sidste par år har der ikke rigtigt været nogen tilbud til børn. Fra bestyrelsens side vil vi rigtigt gerne lave om på det, specielt nu, hvor vi meget snart for en optimal udendørs facilitet – banen i Ørestad Syd.

Vi mener et børnehold er for børn i folkeskole alderen, og at aktiviteterne skal være leg og rul for at have det sjov. Fokus er altså ikke speedskating og konkurrence!

Har du lyst at være med til at starte et børnehold op, vil vi rigtigt gerne høre fra dig, og du kan regne med fuld opbakning fra bestyrelsen! Skriv til bestyrelsen@vrk.dk

En kommentar til “Børnehold i VRK?”

  1. Sune Jensen

    Marta Campaner fra Italien er flyttet til København, og hun vil gerne påtage sig at stå for leg og undervisning med børn på banen. Marta har god erfaring med undervisning af børn på bane fra Italien. Dog taler hun indtil videre kun italiensk og engelsk, så vi har brug for en der kan assistere hende lidt – specielt med sproget.

    Har du lyst at hjælpe, og har du evt. selv et barn der har lyst at deltage, kunne det måske være en mulighed at være assistent for Marta? Vi forventer at det vil være tirsdage og torsdage fra kl. 17 til 18.

    Du kan hendvende dig til mig (Sune) hvis du vil hører nærmere: sune@vrk.dk eller tlf. 20 93 32 17

    #122

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af