HJÆLP! – vi søger hjælpere til Copenhagen Inline Challenge

Skrevet af

Som du jo nok ved, er VRK arrangør af det første inline speedskating maratonløb i København. Løbene (der er også et halvmaraton) afvikles søndag den 26. juli, kl. 15 og kl. 17. Start og mål er på Islands Brygge. Vi har været så heldige, at kunne koble os på World Outgames (WO), som afvikles i København i den sidste uge af juli. World Outgames har 5000 deltagere i 34 forskellige discipliner, heriblandt altså også speedskating. Det betyder, at vores løb har status som WO-disciplin, desværre dog kun med 29 deltagere derfra. Udover WO-delen afvikler vi samtidigt vores eget løb – Copenhagen Inline Challenge. Pr. 3. juli har vi over 300 deltagere og forventer at kunne se mindst 500 på startstregen den 26. juli. Langt den største del af deltagerne er naturligvis motionister, men vi kan også præsentere adskillige topskatere, heriblandt den dobbelte verdensmester Diego Rosero fra Colombia.

frivillige1

Nå, nu kommer vi til der, hvor I kommer ind i billedet. To mand og en kvinde kan ikke klare det hele, så vi har brug for et stort hold af frivillige den 26. juli. Man behøver ikke have noget som helst kendskab til sporten for at kunne hjælpe. Vi har eksempelvis brug for hjælpere til medalje-, frugt-, væskeuddeling, chipindsamlere, cyklister til at følge de bagerste, bemanding i øltelt, bemanding af målkamera, opsættere af cykelhegn, opryddere m.fl. Udover disse skal vi bruge rigtig mange til at sørge for sikkerheden på ruten. Den tunge trafik (biler, busser mm.) er afskåret fra at kunne komme ud på den 10 km lange rute, vores opgave er at sørge for at cyklister og fodgængere ikke er til fare for løberne.

Hvis du har lyst til at hjælpe til på dagen, eller kender nogen som måske kunne være interesseret, kæreste, kollega, familiemedlem, hvem som helst, hører vi meget gerne fra dig. Det behøver kun at være et vist tidsrum, du stiller din arbejdskraft til rådighed, eksempelvis hvis du skal deltage i et af løbene, kunne du måske hjælpe til i det andet. Vi kan desværre ikke betale for din indsats, men du får naturligvis forplejning, mens du er til stede.

Har du lyst og tid, så kontakt Sune (sune@vrk.dk) eller Søren (shelmsoe@webspeed.dk), gerne med angivelse af hvilket område du vil hjælpe til på, samt tidsrummet du har mulighed for at hjælpe. Kom helst med tilbagemelding snarest, så vores nattesøvn kan blive lidt mere rolig end den er for tiden?

cic_logo_white1Links:
Copenhagen Inline Challenge
World Outgames

Kærlig hilsen
Xenia, Sune og Søren

En kommentar til “HJÆLP! – vi søger hjælpere til Copenhagen Inline Challenge”

  1. stig Lentz

    Hej Sune!

    Da jeg har fået “løbeforbud” kan jeg godt stille op som hjælper d. 26
    V/H Stig

    #96

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af