Mini workshop med Diego Rosero

Skrevet af

diego_2008_010Diego Rosero fra Colombia er i København i forbindelse med Copenhagen Inline Challenge, og da han har valgt at blive et par dage ekstra i byen, er der en sjælden mulighed for at deltage i en af hans skate-clinics i København.

Der afholdes 2 skate-clinics, hvor fokus for begge er teknik. Vi opdeler i 2 forskellige niveauer for at sikre at du får så meget ud af det som muligt:

Speed – mandag den 27. juli 18:30 – 20:00
Du er erfaren på rulleskøjter, og kender allerede til grundprincipperne for at køre stærkt – dvs. grundposition, vægtforskydning og afsæt. Vi forestiller os at du kan gennemføre en maraton som f.eks. Berlin på under 1:25.

Motion – tirsdag den 28. juli 18:30 – 20:00
Du kan kontrollere dine rulleskøjter, og vil gerne lære mere om teknikken for at køre stærkere. Du er i stand til at gennemføre en maraton som f.eks. Berlin på under 2 timer.

Prisen for at deltage i en af Diegos skate-clinics er kr. 100,-

signup_140x50På begge dage er der maksimalt plads til 30 deltagere, så tilmelding efter først-til-mølle princippet og sker via www.sporti.dk

Rulleskøjtebane i Ørestad Syd når desværre ikke at blive klar, så vi afholder i stedet arrangementerne på banen i Vallensbæk (Idræts Allé 2, 2625 Vallensbæk, Danmark – se kort).

Mere om Diego Rosero
Diego Rosero er dobbelt verdensmester, og kører for holdet “Rollerblade World Team”, og er pt. nr. 2 i Word Inline Cup, efter at have vundet løbene i Korea og Spanien. Læs mere

2 Kommentarer til “Mini workshop med Diego Rosero”

  1. Christopher Ouzman

    lyder som et must men hva koster det?

    #81
  2. Sune Jensen

    Det er da sandt, nu har jeg skrevet det på – det koster kr. 100,- og man betaler online via SPORTI ved tilmelding.

    #82

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af