Bliv medforfatter

Skrevet af

Kan du skrive? Eller ved du noget om træning af børn?

Vi har fået en forespørgsel fra DRsU om at hjælpe med at lave et kompendie, der skal bruges på instruktør-uddannelserne. Send en mail til dorthe@vrk.dk, hvis du er interesseret i at hjælpe.

Nedenstående er fra Ole Knudsen, breddekonsulent i DRsU:

Til vores Træneruddannelse Niveau I (der hvor vores basisuddannelsen hører hjemme) mangler vi et Børnekompendium.

Jeg vil derfor bede dig videresende denne indbydelse til jeres børnetrænere i klubben. Har i medlemmer i klubben, der har stor erfaring med træning af børn fra andre idrætsgrene, så bedes du også formidle indbydelsen til dem.

Vi vil søge at sammensætte en skrivergruppe, der først kan være med til at lave skelettet/indholdsfortegnelsen for Børnekompendiet, og herefter være med til at skrive de enkelte afsnit. Vær opmærksom på at deltagerne i skrivegruppen skal være indstillet på, at de i forbindelse med arbejdet selv skal skrive selvstændige udkast til afsnit, som herefter drøftes i arbejdsgruppen

En stor del af tankerne/materialet findes helt sikkert i forvejen hos klubberne, og skal ”bare” redigeres/nedskrives.

Foto kan jeg sandsynligvis efterfølgende tilbyde at fylde på via en fotosession med Lars Schmidt, så det skal vi ikke tænke på her i starten.

Vi forestiller os et forløb hvor det meste af arbejdet foregår over nettet. Dels ved at vi får en lukket del af unionens nye hjemmeside (går i luften omkring juli/august) til løbende dialog i skrivergruppen, men hvor der også vil være mulighed for at skrive direkte i delte dokumenter.

Der vil blive afholdt et opstartsmøde for interesserede børnetrænere og andre tirsdag den 1. september kl. 19-21:30 i unionens lokale i Idrættens Hus, 2605 Brøndby. På dette opstartsmøde håber jeg både at vi kan få nedsat skrivergruppen, men også starte på arbejdet med at lave skelettet/indholdsfortegnelsen for Børnekompendiet. Jeg sørger for lidt forplejning, så man eventuelt kan køre direkte fra arbejde.

Er der interesserede fra Fyn/Bornholm/Jylland, der egentligt gerne vil være med, men forståeligt bare ikke kan komme på en hverdag, så hører jeg også gerne fra dem.

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af