International skandale…

Skrevet af

img_0153…eller Bambi på rulleskøjtebane…

Man siger at overskrifter sælger og noget kunne tyde på at undertegnede skruppelløst har tænkt sig at benytte sig af dette… Skandalen, hvis vi nu skal være helt ærlige bestod i at vores to internationale løbere Paolo og Henk blev diskvalificeret i stafetten og dermed ødelage de VRK’s chance for guld i stafetten i B-klassen. Til stor glæde for os andre fik man dog at se (høre), hvilke grimme gloser der findes på italiensk og Henk var godt gal i skralden, men egentlig er det jo dejligt at man kan få folk over 50 i det røde felt?

Vi var følgende afsted fra VRK: Sune, Henk, Nicoline Paolo, Dorthe (holdleder) og Christopher (undertegnede). Vejret var fænomenalt, asfalten smooth og pigerne smukke, det eneste der manglede på en sådan sommerdag var Majdrik i spandevis og massage?

Stævnet bestod for AK’erne (masters, de gamle over 30) af fire løb: 500 m sprint og 10 km udskillelse dag 1 og på dag 2 1500 m linie løb og 10 km pointløb. Det hele kørt på en 300 m bane. Paolo Henk og undertegnede stillede op i B-klassen som for vores vedkommende var en blanding af kadet herre (14-15 årige) og alle AK’ere, mænd som kvinder. Derfor var der god spredning på feltet – ikke helt fair for alle, men sådan er betingelserne når man ikke kan stille rene klasser…

500 m sprint. Første løb var for mig en genudsendelse af Disney klassikeren ”Bambi” min topspeed er fin men jeg er helt uøvet i svingene og måtte sande, at hvad jeg havde troet ville være en paradedisciplin nu var en ren overlevelse. Jeg fik dog snydt mig i finalen og Paolo som egentlig mestre denne disciplin bedre end jeg tabte med et halvt hjul fordi han kom for sent i gang. Henk som er mere til et konstant tempo kvalificerede sig heller ikke. Finalen var hård og ubamhjertig jeg tabte ca 5-10 m i hvert et sving som jeg så skulle hente på langsiden og man skal ikke være Einstein for at regne ud at det ikke holder!

img_1544

Jeg fik en smuk 3 plads og en lærerig oplevelse. Hvis man ikke kan cross-over er man chanceløs på bane! Sune var tilmeldt A-klassen og hvis Paolo, Henk og Christopher havde det svært i B- rækken så var Sune nærmest chanceløs her (AK var slået sammen med seniorerne). Der var folk som var semi professionelle og deres tempo var latterligt. Jeg skulle qua Sune’s ondskabsfulde lune selv komme til at mærke dette.

Udskillelsesløb 10.000 m. Sidste mand over stregen på udvalgte omgange forlader løbet i utide: Jeg har ikke helt tjek på hvornår det sker, men hører man en klokke skal man altså ikke ligge sidst – ellers er det goodbye-ruth. Hvis man bliver overhalet af 3 med en omgang er det også farvel (det gælder nu alle løb, men kommer typisk i brug ved de lange løb)! Jeg vidste allerede nu at jeg var forsvarsløs i sprint. Jeg havde fået bank af en på 14 år og min stolthed kunne ligge på et meget lille sted-? jeg måtte lave en plan men havde ingen ide om hvad?

De første omgange gik så langsomt at jeg var ved at eksplodere- FANDEME NEJ, DIE WITH YOUR BOOTS ON – eller begynd med peddigrørs-fletning. Og så gik jeg i udbrud. Om det var klogt er jeg ikke så sikker på der var i alle fald ingen som kom med op… der lå jeg i udbrud og ventede mens jeg stadigvæk havde et nogenlunde højt tempo… nå men feltet blev i sprængt men både nr 1 og 2 var med og fører gruppen  kom op og nu var tempoet på et stabilt niveau, da det faldt prøvede jeg at svinge pisken engang til og nu var det hele sprængt og knægten var endelig blev kørt mør. Det var jeg desværre også og da den senere vinder (en fra Leipzig – som dog talte dansk) stak med 3 omgange igen var jeg færdig og Paolo som havde spillet sine kort rigtigt godt blev 3 men han ville havde overhalet mig hvis enten banen var 50 m længere eller han var gået med mig og Leipzig-manden da han stak af! Godt for mig, men han burde havde taget andenpladsen.

Sune oplevede i sit løb den tvivlsomme fornøjelse at blive indhentet inden løbet var slut, men som sagt han var også kommet i gruppe med de sejeste! I det mindste var han ikke den første, der røg ud!

Dag 2 – 1500 m lineløb. Jeg var dødtræt og slidt og vidste de ville køre stærkt. Fra start af havde jeg problemer, farten blev så høj at jeg var ved at styrte og da jeg reddede den var Lars Schmidt og Paolo plus knægten og Leipzig-manden kørt væk fra mig… damn det så sort ud ydermere gav Leipzig-manden knægten førstepladsen og nu var jeg nr. 3 og Paolo nr. 4. Leipzig-manden var 1 og knægten 2… TAKTIK MØDE var påkrævet…

10.000 m pointløb. Leipzig-manden var sikker på sin plads han var for god (om end jeg gerne ville duellere på et marathon mod ham!) Man det var ikke en option at tabe til en 14 årig knægt og vi havde jo set at han kunne gøres mør… Henk fik til opgave at ofre sig og det gjorde han med stort mod, Paolo var 5 points efter knægten så han skulle vinde med 3 placeringer og jeg skulle vinde over knægten!

img_1627

Henk lage ud med et højt tempo og efter 4-5 omgange var han rimelig slidt så kom Lars Schmidt og gav den pulver og langsomt men sikkert døde vores unge fyr som dog kæmpede en brav kamp, til sidst blev han dog så træt at han faldt og udgik. Nu var alt faldet ud som det skulle. Jeg lå dårligt imellem udbryderne Lars Schmidt og Leipzig-manden og de skiftedes til at tage point men jeg kunne simpelthen ikke komme op, Paolo lå for langt bag ude og de fleste andre var taget ud af løbet -jvf reglen med en overhaling af 3 med en omgang – så det var every man for himself… Jeg led og led men kunne ikke lukke hul og turde ikke falde tilbage, pludselig så Lars slidt ud og faldt ned, vi lavede en aftale om at hvis han trak en smule så ville han får points af mig (han fik spurterne) sådan kørte vi tre omgange så døde han og de sidste mange omgange var alle spredt ud.

Paolo blev overhalet af Leipzig-manden, hvilket bevirkede, at jeg ikke ville overhale min holdkammeret ellers kunne han risikere at ryge ud hvis Lars Schmidt kom op! TAKTIK PÅ ET HØJT PLAN ? sådan lå vi ca en omgang eller 2 så satte Paolo så meget tempo at han rykkede væk fra farezonen og vi kunne atter køre frit. VRK’s master plan lykkedes qua de små dueller i løbet Tak til Henk for at ofre sig det var en smuk død!!!

Det samlede resultat blev Leipzig-manden 1, Christopher 2 og Paolo 3. Det kan vi vist godt være tilfredse med… Nicoline kørte godt og vandt sine løb i B-klassen i suveræn stil og fik lov, som bonusløb, at prøve kræfter med A-klassen.

Sune blev flået i stumper og stykker og som hævn havde han lavet en stafet som bestod af Sune, Michael Christophersen og undertegnede i A-rækken! Vi fik så mange bank at vi kunne være brugt som svensk flag, vi blev overhalet med 2 omgange på en 5000 m stafet! Og det til trods at man gav den FUUUULD SPADE… damn de er hårde… som en ekstra straf fik jeg lov til at køre de sidste to omgang fordi vi ødelage et skift. Jeg synes bestemt jeg hørte en lille latter fra Sunes læber da jeg kørte over stregen…

img_0140HEREFTER ER DER KUN AT SIGE: CROSS OVER TILL U DIE!!!
Når banen i Ørestad kommer skal der trænes cross over til jeg brækker mig og så skal den Leipzig-mand få så meget baghjul at han vil spørge om han kan stille op i c-rækken!

Se flere billeder fra løbet i galleriet.

2 Kommentarer til “International skandale…”

 1. Christopher Ouzman

  Damn jeg ligner en idiot tak til dem som har taget billederne de taler vist for sig selv:( men damn det var altså sjovt og alle burde prøve det… Måske virker bane kedeligt men tro mig det går i blodet på en og så er det en super fællesskabs oplevelse, man g’r sig helt automatisk

  #52
 2. Gitte Rosfort

  Hej alle sammen
  Jeg oplevede desværre kun lørdagen dernede til stævnet. Og denne gang uden en chance for selv at være med.ØV
  Men hvor er det skønt at læse Christopher`s “doctor afhandling” ;-O…..
  Jeg ved udemærket godt hvor hårdt det kan være, at løbe med/imod andre aldersgrupper….en extra charme,,,,,,bvadrrrr
  Ja Christopher, ikke de kønneste billeder, men jeg er ikke i tvivl om, at når banen kommer vil du øve cross over til døde,,,,griner sødt……….Det vi andre har gjort nu i et par år.Tro mig det giver pote,stille og roligt…..
  Men tak for romanen,,,,,,,ELSKER,,,,,,denne spændingsserie,,,,sidder og venter på næste kapitel :-O

  #53

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af